Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Zenica FC Manekeni
Normal Tactiek trening_golmana
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
18.2 gemiddelde waardering 48.6
hopeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Pestić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocijančić is nu in balbezit. Kocijančić geeft een lange en hoge pass. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus haalt uit met een fantastische trap. Sagaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klamujić rent richting de bal. Klamujić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kocijančić geeft een hoge lob. Pejičić kopt de bal weg. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Vršajević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 0:1

14e minuut.
Kocijančić is nu in balbezit. Kocijančić geeft een hoge lob. Haskaj rent richting de bal. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 0:2

16e minuut.
Pejičić speelt de bal door. Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš speelt de bal door. Banda is nu in balbezit. Banda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzer geeft de bal voor. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel. Vršajević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tipura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Haskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov rent richting de bal. Dugalija rent richting de bal. Dugalija passt de bal met de wreef. Chadasevičius speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Kocijančić de bal. Firdus is nu in balbezit. Kocijančić rent richting de bal. Firdus verovert de bal door een tackle van achteren. Firdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 1:3

37e minuut.
Kocijančić geeft een lange en hoge pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 1:4

39e minuut.
Okoš rent richting de bal. Okoš probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rovčanin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 1:5

45e minuut.
Kico is nu in balbezit. Kico geeft een hoge lob. Kocijančić controleert de bal met de borst. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 43%, FC Manekeni 57%.
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 1:5

57e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš geeft de bal voor. Sagaj rent richting de bal. Stepanović is nu in balbezit. Stepanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 2:5

61e minuut.
Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov met een sublieme pass. Klungelig pakt Rovčanin de bal. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 2:6

63e minuut.
Pejičić verovert de bal door een tackle van achteren. Pestić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pejičić. Pestić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pestić kan niet meer verder spelen. Plavšić komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kocijančić met een sublieme pass. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een hoge lob. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin schiet op doel. Vršajević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 2:7

66e minuut.
Dugalija probeert naar een medespeler te passen. Pejičić rent richting de bal. Pejičić passt de bal zonder na te denken. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vršajević met een harde bal richting middenveld. Matoš kopt de bal weg. Firdus speelt de bal door. Klamujić is nu in balbezit. Klamujić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klamujić rent richting de bal. Klamujić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:7

70e minuut.
Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić speelt de bal door. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:8

71e minuut.
Pejičić passt de bal met de wreef. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tipura trapt de bal weg van het doel. Matoš kopt de bal weg. Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić haalt uit met een fantastische trap. Sagaj bokst de bal weg.

75e minuut.
Rovčanin onderschept slim de pass. Rovčanin speelt de bal door. Chadasevičius met een sublieme pass. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kocijančić rent richting de bal. Kocijančić speelt de bal door. Haskaj is nu in balbezit. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel. Vršajević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:9

80e minuut.
Pejičić geeft een hoge lob. Jurić onderschept slim de pass. Gekov rent richting de bal. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:10

81e minuut.
Okoš passt de bal zonder na te denken. Rovčanin rent richting de bal. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:11

90e minuut.
Klungelig pakt Tipura de bal. Pejičić is nu in balbezit. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 51%, FC Manekeni 49%.
F.C.Bayern Zenica - FC Manekeni 3:12