Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni F.C.Bayern Zenica
trening_golmana Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten hopeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Matoš de bal. Matoš geeft de bal voor. Stepanović rent richting de bal. Stepanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pestić probeert de bal aan de voet te houden. Kico is nu in balbezit. Kico probeert naar een medespeler te passen. Stepanović is nu in balbezit. Stepanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Krunić controleert de bal met de borst. Krunić geeft een hoge lob. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Dettenholzer verovert de bal door een tackle van achteren. Dettenholzer geeft een hoge lob. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 1:0

12e minuut.
Jeričević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanović met een snelle inworp. Firdus heeft problemen om de bal te vangen. Firdus passt de bal met de wreef. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tipura kopt de bal weg. Firdus is nu in balbezit. Firdus probeert naar een medespeler te passen. Klamujić is nu in balbezit. Klamujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 1:1

15e minuut.
Stepanović probeert de bal met de borst te controleren. Firdus is nu in balbezit. Firdus passt de bal in één keer door. Klamujić is nu in balbezit. Klamujić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Kico de bal. Sagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Okoš is nu in balbezit. Okoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Banda is nu in balbezit. Stepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanović speelt de bal door. Firdus rent richting de bal. Firdus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Jeričević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanović met een snelle inworp. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krunić is nu in balbezit. Pestić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krunić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krunić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Vršajević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 2:1

44e minuut.
Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš geeft de bal voor. Rovčanin rent richting de bal. Tipura bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin onderschept slim de pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 65%, F.C.Bayern Zenica 35%.
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 2:1

47e minuut.
Pestić verovert de bal door een tackle van achteren. Dettenholzer verovert de bal door een tackle van achteren. Jurić rent richting de bal. Dettenholzer onderschept slim de pass. Dettenholzer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Matoš rent richting de bal. Matoš probeert naar een medespeler te passen. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus schiet op doel. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 2:2

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stepanović neemt de hoekschop. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dettenholzer kopt de bal weg. Haskaj rent richting de bal. Haskaj geeft een lange en hoge pass. Banda krijgt zijn hoofd ertegen. Vršajević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 3:2

62e minuut.
Pestić speelt de bal door. Daar is Sagaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagaj geeft een lange en hoge pass. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal. Vršajević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 4:2

65e minuut.
Matoš onderschept slim de pass. Matoš geeft de bal voor. Daar is Stepanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj geeft een lange en hoge pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tipura de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Haskaj rent richting de bal. Šehagić is nu in balbezit. Šehagić geeft de bal voor. Haskaj geeft een lange en hoge pass. Rovčanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gekov speelt de bal door. Sagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaj geeft een hoge lob. Okoš probeert de bal aan de voet te houden. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kico heeft problemen om de bal te vangen. Kico met een sublieme pass. Dettenholzer probeert de bal aan de voet te houden. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović bokst de bal weg. Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 4:3

87e minuut.
Jeričević probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanović met een snelle inworp. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 53%, F.C.Bayern Zenica 47%.
FC Manekeni - F.C.Bayern Zenica 4:3