Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pablo Eskobar Fk Drina Zvornik
1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten hopeloos
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dębowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bergmark springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gonella de bal. Gonella draait met de bal, schiet en ... Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - Fk Drina Zvornik 1:0

6e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki met een sublieme pass. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rakman kopt de bal weg. Palamidis rent richting de bal. Palamidis geeft de bal voor. Bergmark rent richting de bal. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gonella is nu in balbezit. Korunić onderschept slim de pass. Met opzet legt Bergmark zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bergmark naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Rakman geeft een lange en hoge pass. Breś kopt de bal weg. Holjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella verovert de bal door een tackle van achteren. Gonella draait met de bal, schiet en ... Šinik bokst de bal weg.

17e minuut.
Breś met een sublieme pass. Klungelig pakt Beké de bal. Rutecki rent richting de bal. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Šinik trapt de bal weg. Papović is nu in balbezit. Papović probeert naar een medespeler te passen. Belkić rent richting de bal. Belkić schiet op doel. Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Pablo Eskobar - Fk Drina Zvornik 1:1

36e minuut.
Bujošević met de inworp. Nožica geeft een lange en hoge pass. Beké heeft problemen om de bal te vangen. Papović bereikt de bal nog maar net als eerste. Papović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 39%, Fk Drina Zvornik 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pablo Eskobar - Fk Drina Zvornik 1:1

54e minuut.
Korunić trapt de bal weg van het doel. Palamidis kopt de bal weg. Hasić heeft problemen om de bal te vangen. Beké rent richting de bal. Beké haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trenčanský met een sublieme pass. Deljak is nu in balbezit. Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco onderschept slim de pass. Prco schiet op doel. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Breś kopt de bal weg. Gonella rent richting de bal. Rutecki rent richting de bal. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Dębowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębowicz passt de bal zonder na te denken. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 41%, Fk Drina Zvornik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pablo Eskobar - Fk Drina Zvornik 1:1