Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Geto mufid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Džumhur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ortaš de bal. Stijović rent richting de bal. Ortaš onderschept slim de pass. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Suljkanović is nu in balbezit. Suljkanović met een sublieme pass. Kruševac is nu in balbezit. Petrović rent richting de bal. Petrović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Šešelj rent richting de bal. Šešelj passt de bal met de wreef. Galibović rent richting de bal. Ortaš onderschept slim de pass. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Džumhur rent richting de bal. Dezulović is nu in balbezit. Dezulović passt de bal zonder na te denken. Kruševac rent richting de bal. Kruševac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Petrović rent richting de bal. Petrović geeft een lange en hoge pass. Dezulović rent richting de bal. Dezulović draait met de bal, schiet en ... Balalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - mufid 0:1

40e minuut.
Valjević trapt de bal weg. Kodro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kruševac de bal onder controle te krijgen. Petrović rent richting de bal. Petrović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bule met een sublieme pass. Šešelj rent richting de bal. Šešelj met een sublieme pass. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 59%, mufid 41%.
FK Geto - mufid 0:1

53e minuut.
Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović passt de bal zonder na te denken. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac schiet op doel. Balalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - mufid 0:2

57e minuut.
Bunjevački geeft een lange en hoge pass. Stijović rent richting de bal. Stijović passt de bal met de wreef. Petrović is nu in balbezit. Petrović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tovarišić heeft problemen om de bal te vangen. Dezulović is nu in balbezit. Ortaš onderschept slim de pass. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Valjević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - mufid 1:2

62e minuut.
Tovarišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovarišić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Džumhur de bal. Petrović verovert de bal door een tackle van achteren. Petrović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maroti is nu in balbezit. Maroti passt de bal met de wreef. Galibović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ortaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Geto - mufid 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 60%, mufid 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Geto - mufid 2:2