Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni FK KOLUMBOS
trening_golmana Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 19.4
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Klaić rent richting de bal. Klaić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 0:1

11e minuut.
Jerić neemt vlug de vrije trap. Kavazović kopt de bal weg. Hadžija met een sublieme pass. Daar is Klaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Okoš probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius met een sublieme pass. Banda is nu in balbezit. Banda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Banda is nu in balbezit. Banda passt de bal zonder na te denken. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Jerić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 1:1

18e minuut.
Chadasevičius onderschept slim de pass. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić passt de bal in één keer door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap. Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pejičić met een sublieme pass. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius geeft een lange en hoge pass. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 2:1

21e minuut.
Soko rent richting de bal. Pejičić begaat een overtreding. Soko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komšić met een snel genomen vrije trap. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović geeft een lange en hoge pass. Krneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sagaj geeft een hoge lob. Govedarica rent richting de bal. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 2:2

25e minuut.
Daar is Govedarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov is nu in balbezit. Gekov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okoš de bal. Okoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kavazović speelt de bal door. Soko speelt de bal door. Klaić is nu in balbezit. Klaić draait met de bal, schiet en ... Sagaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 2:3

28e minuut.
Haskaj probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hrnjaz met de inworp. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija haalt uit met een fantastische trap. Sagaj bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kavazović neemt de hoekschop. Hrnjaz kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 2:4

32e minuut.
Soko is nu in balbezit. Soko passt de bal zonder na te denken. Klaić is nu in balbezit. Hadžija rent richting de bal. Hadžija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Haskaj geeft de bal voor. Daar is Jerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 3:4

39e minuut.
Doeltrap. Sagaj trapt de bal weg van het doel. Govedarica kopt de bal weg. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić draait met de bal, schiet en ... Sagaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hrnjaz kopt de bal weg. Ognjenović heeft problemen om de bal te vangen. Hadžija met een sublieme pass. Klaić is nu in balbezit. Klaić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kavazović rent richting de bal. Kavazović geeft de bal voor. Sagaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Okoš rent richting de bal. Okoš passt de bal in één keer door. Govedarica is nu in balbezit. Rovčanin verovert de bal door een tackle van achteren. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Krneta bokst de bal weg. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ... Jerić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 4:4

44e minuut.
Hrnjaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžija met een sublieme pass. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić schiet op doel. Sagaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 57%, FK KOLUMBOS 43%.
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 4:5

49e minuut.
Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš rent richting de bal. Okoš met een sublieme pass. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović geeft de bal voor. Pejičić is nu in balbezit. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Ognjenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija passt de bal met de wreef. Klaić is nu in balbezit. Klaić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kavazović passt de bal in één keer door. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić is nu in balbezit. Klaić schiet op doel. Sagaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 4:6

56e minuut.
Ognjenović geeft een hoge lob. Inworp. Kavazović met een snelle inworp. Klungelig pakt Hadžija de bal. Hadžija geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pejičić met een sublieme pass. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 5:6

60e minuut.
Hadžija passt de bal in één keer door. Hrnjaz rent richting de bal. Hrnjaz probeert naar een medespeler te passen. Klaić rent richting de bal. Klaić schiet op doel. Paal! Hadžija rent richting de bal. Hadžija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Okoš geeft de bal voor. Klungelig pakt Jerić de bal. Krneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 6:6

69e minuut.
Govedarica passt de bal met de wreef. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija passt de bal zonder na te denken. Klaić is nu in balbezit. Klaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Danzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Hadžija de bal. Hadžija passt de bal met de wreef. Kavazović is nu in balbezit. Kavazović probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Haskaj probeert naar een medespeler te passen. Pejičić met een sublieme pass. Jerić is nu in balbezit. Rovčanin verovert de bal door een tackle van achteren. Rovčanin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 7:6

74e minuut.
Gekov met een sublieme pass. Chadasevičius geeft de bal voor. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 8:6

78e minuut.
Rovčanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komšić is nu in balbezit. Chadasevičius is nu in balbezit. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 9:6

82e minuut.
Doeltrap. Sagaj trapt de bal weg. Soko geeft een lange en hoge pass. Klaić is nu in balbezit. Klaić draait met de bal, schiet en ... Sagaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hrnjaz met de inworp. Hadžija rent richting de bal. Hadžija speelt de bal door. Klaić is nu in balbezit. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 9:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 54%, FK KOLUMBOS 46%.
FC Manekeni - FK KOLUMBOS 9:7