Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sevdah F.C.Bayern Zenica
Odbrana Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Lehkonen geeft een lange en hoge pass. Cuagliotti heeft problemen om de bal te vangen. Cuagliotti met een sublieme pass. Doxastakis probeert de bal met de borst te controleren. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 1:0

7e minuut.
Liébanes geeft de bal voor. Doxastakis rent richting de bal. Tipura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doxastakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuagliotti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Cuagliotti heeft problemen om de bal te vangen. Cuagliotti draait met de bal, schiet en ... Vršajević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 2:0

9e minuut.
Dugalija met een sublieme pass. Stepanović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lehkonen. Lehkonen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dugalija probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lehkonen met de inworp. Cuagliotti geeft een hoge lob. Doxastakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šehagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehagić geeft de bal voor. Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Liébanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes geeft een lange en hoge pass. Šehagić heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vršajević trapt de bal weg van het doel. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen met een sublieme pass. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cuagliotti met een sublieme pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lehkonen met een sublieme pass. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dugalija geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehkonen met de inworp. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Šehagić geeft de bal voor. Firdus met een sublieme pass. Daar is Stepanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanović met een sublieme pass. Ravelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ox-Chamberlain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kico is nu in balbezit. Doxastakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxastakis passt de bal in één keer door. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel. Vršajević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 29%, F.C.Bayern Zenica 71%.
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 3:0

47e minuut.
Vršajević probeert naar een medespeler te passen. Lehkonen kopt de bal weg. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Vršajević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 4:0

53e minuut.
Cuagliotti met een sublieme pass. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft de bal voor. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 5:0

56e minuut.
Doxastakis geeft een lange en hoge pass. Tipura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tipura geeft de bal voor. Daar is Liébanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liébanes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Firdus kopt de bal weg. Liébanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liébanes passt de bal met de wreef. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Vršajević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraniecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 6:0

67e minuut.
Lehkonen passt de bal zonder na te denken. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes passt de bal met de wreef. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Jurić probeert de bal aan de voet te houden. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Firdus is nu in balbezit. Lehkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehkonen geeft een lange en hoge pass. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vršajević trapt de bal weg van het doel. Liébanes met een sublieme pass. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 7:0

83e minuut.
Kico is nu in balbezit. Kico passt de bal met de wreef. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes verovert de bal door een tackle van achteren. Liébanes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 18%, F.C.Bayern Zenica 82%.
F.K. Sevdah - F.C.Bayern Zenica 7:0