Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mufid Fk Drina Zvornik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Prco met een sublieme pass. Belkić heeft problemen om de bal te vangen. Dezulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić onderschept slim de pass. Belkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mejremić is nu in balbezit. Petrović is nu in balbezit. Petrović haalt uit met een fantastische trap. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Petrović is nu in balbezit. Bujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bujošević geeft een hoge lob. Galibović rent richting de bal. Galibović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kruševac de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nožica rent richting de bal. Bunjevački onderschept slim de pass. Bunjevački met een sublieme pass. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nožica speelt de bal door. Prco is nu in balbezit. Prco passt de bal zonder na te denken. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - Fk Drina Zvornik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 44%, Fk Drina Zvornik 56%.
mufid - Fk Drina Zvornik 0:1

62e minuut.
Petrović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bećirbašić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nožica kopt de bal weg. Klungelig pakt Galibović de bal. Belkić rent richting de bal. Belkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - Fk Drina Zvornik 0:2

66e minuut.
Nožica met de inworp. Daar is Prco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prco schiet op doel. Belkić krijgt zijn hoofd ertegen. Valjević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Best de bal onder controle te krijgen. Belkić is nu in balbezit. Best rent richting de bal. Belkić onderschept slim de pass. Belkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Suljkanović probeert naar een medespeler te passen. Prco is nu in balbezit. Prco passt de bal in één keer door. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dezulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakman is nu in balbezit. Dezulović begaat een overtreding. Rakman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rakman kan niet meer verder spelen. Mijanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 63%, Fk Drina Zvornik 37%.
mufid - Fk Drina Zvornik 0:2