Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK KOLUMBOS AC Pablo Eskobar
Normal Tactiek 1
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 27.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark geeft een lange en hoge pass. Gonella is nu in balbezit. Gonella draait met de bal, schiet en ... Krneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rutecki geeft de bal voor. Komšić heeft problemen om de bal te vangen. Beké is nu in balbezit. Beké schiet op doel. Zauder kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Gonella is nu in balbezit. Paal! Gonella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:1

17e minuut.
Hadžija passt de bal zonder na te denken. Klaić is nu in balbezit. Trenčanský verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija draait met de bal, schiet en ... Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija onderschept slim de pass. Hadžija passt de bal met de wreef. Klaić is nu in balbezit. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Palamidis is nu in balbezit. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Palamidis zijn tegenspeler op de grond. Palamidis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kavazović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habul komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gonella met een sublieme pass. Komšić rent richting de bal. Bergmark onderschept slim de pass. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:2

36e minuut.
Zauder passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Klaić de bal onder controle te krijgen. Palamidis verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija onderschept slim de pass. Hadžija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Breś probeert naar een medespeler te passen. Bergmark rent richting de bal. Komšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark onderschept slim de pass. Bergmark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jerić de bal. Gonella rent richting de bal. Gonella draait met de bal, schiet en ... Krneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:3

43e minuut.
Rutecki passt de bal in één keer door. Bergmark rent richting de bal. Bergmark met een sublieme pass. Gonella is nu in balbezit. Gonella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 57%, AC Pablo Eskobar 43%.
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:4

72e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Rutecki geeft een hoge lob. Daar is Soko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hadžija passt de bal met de wreef. Klaić rent richting de bal. Trenčanský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klaić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Klaić kan niet meer verder spelen. Trenčanský probeert naar een medespeler te passen. Padovan komt het veld opgelopen. Hadžija komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 54%, AC Pablo Eskobar 46%.
FK KOLUMBOS - AC Pablo Eskobar 0:4