Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pablo Eskobar FK KOLUMBOS
1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki passt de bal in één keer door. Daar is Komšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Palamidis verovert de bal door een tackle van achteren. Palamidis geeft de bal voor. Bergmark rent richting de bal. Bergmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trenčanský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Govedarica de bal. Bergmark is nu in balbezit. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Krneta bokst de bal weg.

34e minuut.
Jerić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dębowicz met een snelle inworp. Gonella is nu in balbezit. Gonella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 50%, FK KOLUMBOS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pablo Eskobar - FK KOLUMBOS 0:0

53e minuut.
Palamidis passt de bal met de wreef. Rutecki is nu in balbezit. Govedarica rent richting de bal. Bergmark verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FK KOLUMBOS 1:0

55e minuut.
Govedarica onderschept slim de pass. Bergmark verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmark speelt de bal door. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Deljak met een snelle inworp. Daar is Dębowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębowicz speelt de bal door. Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Beké geeft een hoge lob. Krneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gonella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FK KOLUMBOS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 29%, FK KOLUMBOS 71%.
AC Pablo Eskobar - FK KOLUMBOS 2:0