Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Drina Zvornik F.K. Sevdah
Normal Tactiek Odbrana
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 41.4
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Holjan rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki passt de bal met de wreef. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Šinik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Korunić de bal. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:1

7e minuut.
Doxastakis probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel. Korunić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:2

13e minuut.
Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doxastakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Doxastakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel. Šinik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Prco rent richting de bal. Tsakmakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Rakman rent richting de bal. Tsakmakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakmakidis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Cuagliotti met een snelle inworp. Klungelig pakt Holjan de bal. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Šinik trapt de bal weg. Liébanes met een sublieme pass. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:3

31e minuut.
Tsakmakidis met een sublieme pass. Haarlammert is nu in balbezit. Haarlammert geeft een hoge lob. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tsakmakidis geeft een lange en hoge pass. Cuagliotti probeert de bal met de borst te controleren. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis onderschept slim de pass. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:4

40e minuut.
Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco speelt de bal door. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rakman de bal onder controle te krijgen. Šinik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 68%, F.K. Sevdah 32%.
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:4

47e minuut.
Daar is Korunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal zonder na te denken. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Korunić trapt de bal weg. Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mejremić kopt de bal weg. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes speelt de bal door. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Korunić is nu in balbezit. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:5

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuagliotti zal de hoekschop nemen. Doxastakis probeert de bal met de borst te controleren. Doxastakis schiet op doel. Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:6

69e minuut.
Holjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarlammert onderschept slim de pass. Haarlammert probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:7

73e minuut.
Graser onderschept slim de pass. Cuagliotti probeert naar een medespeler te passen. Mejremić rent richting de bal. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis geeft de bal voor. Šinik bokst de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:8

78e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft de bal voor. Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:9

84e minuut.
Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti geeft een lange en hoge pass. Holjan kopt de bal weg. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šinik trapt de bal weg van het doel. Haarlammert probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 76%, F.K. Sevdah 24%.
Fk Drina Zvornik - F.K. Sevdah 0:9