Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sevdah Fk Drina Zvornik
Odbrana Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 14.8
solide Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Cuagliotti onderschept slim de pass. Bashirov rent richting de bal. Bashirov passt de bal in één keer door. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... Šinik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Holjan geeft de bal voor. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes geeft een hoge lob. Doxastakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Haarlammert bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarlammert geeft een lange en hoge pass. Daar is Bashirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 1:0

5e minuut.
Haarlammert probeert naar een medespeler te passen. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti geeft een hoge lob. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 2:0

8e minuut.
Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti speelt de bal door. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis schiet op doel. Šinik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 3:0

12e minuut.
Haarlammert passt de bal zonder na te denken. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis passt de bal met de wreef. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal zonder na te denken. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov schiet op doel. Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 4:0

16e minuut.
Liébanes met een sublieme pass. Haarlammert heeft problemen om de bal te vangen. Haarlammert speelt de bal door. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rakman is nu in balbezit. Liébanes verovert de bal door een tackle van achteren. Liébanes geeft de bal voor. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujošević begaat een overtreding. Cuagliotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Liébanes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doxastakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 5:0

25e minuut.
Cuagliotti probeert naar een medespeler te passen. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov passt de bal met de wreef. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Estapé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuagliotti de bal. Bujošević begaat een overtreding. Bujošević krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Doxastakis de bal. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti met een sublieme pass. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov draait met de bal, schiet en ... Šinik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 6:0

31e minuut.
Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes verovert de bal door een tackle van achteren. Liébanes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doxastakis de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 7:0

32e minuut.
Doxastakis passt de bal in één keer door. Estapé is nu in balbezit. Estapé geeft de bal voor. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 8:0

35e minuut.
Rakman kopt de bal weg. Liébanes probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... Hasić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Holjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Holjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti onderschept slim de pass. Cuagliotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cuagliotti passt de bal in één keer door. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis is nu in balbezit. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis rent richting de bal. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti geeft een lange en hoge pass. Bashirov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korunić rent richting de bal. Bashirov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 9:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuagliotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis speelt de bal door. Cuagliotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 24%, Fk Drina Zvornik 76%.
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 9:0

48e minuut.
Haarlammert geeft de bal voor. Hasić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rakman de bal. Bashirov onderschept slim de pass. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korunić heeft problemen om de bal te vangen. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 10:0

52e minuut.
Liébanes probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis passt de bal in één keer door. Bashirov rent richting de bal. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. Šinik bokst de bal weg. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 11:0

53e minuut.
Hasić met een sublieme pass. Daar is Bujošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bashirov rent richting de bal. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. Šinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 12:0

58e minuut.
Haarlammert verovert de bal door een tackle van achteren. Haarlammert geeft een lange en hoge pass. Mejremić kopt de bal weg. Liébanes geeft de bal voor. Bashirov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 13:0

60e minuut.
Holjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov verovert de bal door een tackle van achteren. Bashirov speelt de bal door. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... Šinik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šinik speelt de bal door. Haarlammert bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarlammert geeft een hoge lob. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov schiet op doel. Šinik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 14:0

67e minuut.
Ravelli met een sublieme pass. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov passt de bal met de wreef. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 15:0

70e minuut.
Daar is Prco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haarlammert onderschept slim de pass. Haarlammert probeert naar een medespeler te passen. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cuagliotti neemt de hoekschop. Korunić heeft problemen om de bal te vangen. Bashirov rent richting de bal. Bashirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 16:0

71e minuut.
Bujošević onderschept slim de pass. Bujošević speelt de bal door. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Holjan de bal. Haarlammert bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarlammert geeft een hoge lob. Bashirov is nu in balbezit. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Cuagliotti met een snelle inworp. Hasić is nu in balbezit. Doxastakis onderschept slim de pass. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bashirov rent richting de bal. Bashirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 17:0

80e minuut.
Liébanes is nu in balbezit. Liébanes geeft een hoge lob. Rakman probeert de bal aan de voet te houden. Bashirov rent richting de bal. Bashirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 25%, Fk Drina Zvornik 75%.
F.K. Sevdah - Fk Drina Zvornik 17:0