Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Geto FC Manekeni
Normal Tactiek trening_golmana
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
13.5 gemiddelde waardering 46.2
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Sagaj neemt vlug de vrije trap. Haskaj kopt de bal weg. Pita controleert de bal met de borst. Banda is nu in balbezit. Banda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Danzer passt de bal met de wreef. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov passt de bal in één keer door. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:1

9e minuut.
Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius passt de bal met de wreef. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pita de bal onder controle te krijgen. Balalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Balalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:2

12e minuut.
Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović geeft een lange en hoge pass. Pejičić kopt de bal weg. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:3

13e minuut.
Ortaš met een sublieme pass. Tovarišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin verovert de bal door een tackle van achteren. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:4

17e minuut.
Gekov passt de bal zonder na te denken. Banda is nu in balbezit. Banda geeft een hoge lob. Chadasevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:5

24e minuut.
Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Talović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rovčanin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... Paal! Balalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Pita de bal. Banda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:6

26e minuut.
Haskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Haskaj geeft de bal voor. Banda rent richting de bal. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Prušina kopt de bal weg. Tovarišić rent richting de bal. Gekov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gekov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Prušina rent richting de bal. Prušina probeert naar een medespeler te passen. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. Sagaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pejičić is nu in balbezit. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Šešelj rent richting de bal. Šešelj schiet op doel. Sagaj bokst de bal weg. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gekov speelt de bal door. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:7

37e minuut.
Ognjenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić geeft een hoge lob. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rovčanin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:8

39e minuut.
Okoš is nu in balbezit. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin passt de bal in één keer door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Rovčanin geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Džumhur is nu in balbezit. Chadasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Balalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:9

41e minuut.
Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš speelt de bal door. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov geeft de bal voor. Danzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzer geeft de bal voor. Pita heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 65%, FC Manekeni 35%.
FK Geto - FC Manekeni 0:9

49e minuut.
Prušina rent richting de bal. Prušina passt de bal met de wreef. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Džumhur kopt de bal weg. Klungelig pakt Tovarišić de bal. Ognjenović met een sublieme pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:10

51e minuut.
Banda is nu in balbezit. Rovčanin rent richting de bal. Banda is nu in balbezit. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Balalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:11

55e minuut.
Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić passt de bal in één keer door. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Balalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:12

56e minuut.
Rovčanin passt de bal met de wreef. Prušina bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda is nu in balbezit. Banda haalt uit met een fantastische trap. Balalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:13

58e minuut.
Pejičić geeft een hoge lob. Gekov is nu in balbezit. Daar is Haskaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haskaj geeft een hoge lob. Okoš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:14

64e minuut.
Okoš rent richting de bal. Okoš passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius speelt de bal door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 0:15

67e minuut.
Danzer rent richting de bal. Danzer passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius met een sublieme pass. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pita maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medica is nu in balbezit. Ognjenović begaat een overtreding. Ognjenović krijgt een gele kaart. Medica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Džumhur met een snel genomen vrije trap. Ortaš rent richting de bal. Ortaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Džumhur speelt de bal door. Medica rent richting de bal. Medica probeert naar een medespeler te passen. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 1:15

75e minuut.
Džumhur geeft de bal voor. Klungelig pakt Šešelj de bal. Šešelj met een sublieme pass. Tovarišić is nu in balbezit. Tovarišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 2:15

83e minuut.
Šešelj is nu in balbezit. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Sagaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin passt de bal zonder na te denken. Chadasevičius is nu in balbezit. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Balalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Talović de bal. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft de bal voor. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - FC Manekeni 2:16

89e minuut.
Muštra probeert de bal met de borst te controleren. Danzer rent richting de bal. Danzer passt de bal in één keer door. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... Balalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 60%, FC Manekeni 40%.
FK Geto - FC Manekeni 2:16