Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni FK Geto
trening_golmana Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 14.4
uitmuntend Schieten hopeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Šešelj rent richting de bal. Dettenholzer onderschept slim de pass. Maroti is nu in balbezit. Dettenholzer verovert de bal door een tackle van achteren. Dettenholzer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 1:0

5e minuut.
Gekov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deljak komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Banda rent richting de bal. Pita rent richting de bal. Banda onderschept slim de pass. Banda draait met de bal, schiet en ... Balalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chadasevičius is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 2:0

7e minuut.
Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš passt de bal in één keer door. Haskaj met een sublieme pass. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 3:0

8e minuut.
Ortaš passt de bal zonder na te denken. Inworp. Haskaj met de inworp. Deljak geeft een hoge lob. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 4:0

15e minuut.
Talović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius onderschept slim de pass. Chadasevičius met een sublieme pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Rovčanin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 5:0

18e minuut.
Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur verovert de bal door een tackle van achteren. Džumhur geeft een lange en hoge pass. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš schiet op doel. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rovčanin probeert de bal aan de voet te houden. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prušina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haskaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banda neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Banda met een sublieme pass. Deljak is nu in balbezit. Deljak met een sublieme pass. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Balalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Balalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muštra rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Džumhur passt de bal met de wreef. Tovarišić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dettenholzer. Tovarišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Džumhur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortaš rent richting de bal. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 5:1

29e minuut.
Krunić is nu in balbezit. Krunić probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Balalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 6:1

30e minuut.
Tovarišić passt de bal zonder na te denken. Talović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin verovert de bal door een tackle van achteren. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sagaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džumhur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krunić. Džumhur moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Džumhur kan niet meer verder spelen. Šabanagić komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Medica controleert de bal met de borst. Inworp. Dettenholzer met een snelle inworp. Hadžijusufović rent richting de bal. Hadžijusufović passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 6:2

37e minuut.
Rovčanin passt de bal zonder na te denken. Haskaj rent richting de bal. Banda rent richting de bal. Banda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 43%, FK Geto 57%.
FC Manekeni - FK Geto 6:2

46e minuut.
Jeričević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šešelj met een snelle inworp. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dettenholzer kopt de bal weg. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Rovčanin kan de bal niet met de borst controleren. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tovarišić met een sublieme pass. Šešelj rent richting de bal. Šešelj speelt de bal door. Ortaš heeft problemen om de bal te vangen. Ortaš schiet op doel. Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Medica is nu in balbezit. Medica met een sublieme pass. Dettenholzer is nu in balbezit. Dettenholzer geeft de bal voor. Krunić kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tovarišić heeft problemen om de bal te vangen. Dettenholzer rent richting de bal. Tovarišić verovert de bal door een tackle van achteren. Tovarišić speelt de bal door. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Maroti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroti speelt de bal door. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hadžijusufović met een harde bal richting middenveld. Krunić kopt de bal weg. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jeričević geeft de bal voor. Chadasevičius kopt de bal weg. Daar is Haskaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haskaj schiet op doel. Balalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 7:2

69e minuut.
Okoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Haskaj de bal. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Haskaj met een snelle inworp. Banda is nu in balbezit. Banda geeft een lange en hoge pass. Okoš rent richting de bal. Okoš geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 8:2

80e minuut.
Jeričević passt de bal in één keer door. Haskaj rent richting de bal. Haskaj met een sublieme pass. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - FK Geto 9:2

82e minuut.
Chadasevičius rent richting de bal. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius speelt de bal door. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 53%, FK Geto 47%.
FC Manekeni - FK Geto 9:2