Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mufid FK KOLUMBOS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Galibović rent richting de bal. Galibović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govedarica met de inworp. Habul geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Petrović rent richting de bal. Govedarica onderschept slim de pass. Govedarica passt de bal zonder na te denken. Padovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Hrnjaz kopt de bal weg. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović passt de bal zonder na te denken. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafro verovert de bal door een tackle van achteren. Tafro probeert naar een medespeler te passen. Hadžija rent richting de bal. Hadžija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Petrović rent richting de bal. Tafro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac onderschept slim de pass. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Habul onderschept slim de pass. Habul passt de bal met de wreef. Padovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Govedarica kopt de bal weg. Hadžija kan de bal niet met de borst controleren. Padovan is nu in balbezit. Padovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FK KOLUMBOS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 59%, FK KOLUMBOS 41%.
mufid - FK KOLUMBOS 0:1

48e minuut.
Dezulović rent richting de bal. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija passt de bal in één keer door. Padovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zauder kopt de bal weg. Tafro rent richting de bal. Petrović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrović krijgt een gele kaart. Tafro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Stijović met de inworp. Dezulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezulović passt de bal zonder na te denken. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 47%, FK KOLUMBOS 53%.
mufid - FK KOLUMBOS 0:1