Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pablo Eskobar F.C.Bayern Zenica
1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Stepanović met een snelle inworp. Firdus is nu in balbezit. Firdus geeft een lange en hoge pass. Klamujić rent richting de bal. Klamujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tipura verovert de bal door een tackle van achteren. Tipura geeft de bal voor. Dębowicz kopt de bal weg. Gonella is nu in balbezit. Gonella draait met de bal, schiet en ... Vršajević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Pestić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palamidis is nu in balbezit. Palamidis passt de bal met de wreef. Gonella rent richting de bal. Gonella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Beké probeert naar een medespeler te passen. Gonella heeft problemen om de bal te vangen. Rutecki rent richting de bal. Gonella rent richting de bal. Gonella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gonella rent richting de bal. Jurić is nu in balbezit. Jurić geeft de bal voor. Dugalija probeert de bal aan de voet te houden. Gonella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Font geeft een lange en hoge pass. Bergmark rent richting de bal. Bergmark passt de bal zonder na te denken. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Breś onderschept slim de pass. Palamidis is nu in balbezit. Pestić begaat een overtreding. Pestić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 44%, F.C.Bayern Zenica 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pablo Eskobar - F.C.Bayern Zenica 0:0

47e minuut.
Firdus speelt de bal door. Klamujić is nu in balbezit. Breś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breś krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dugalija heeft problemen om de bal te vangen. Dugalija geeft een hoge lob. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić schiet op doel. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Beké heeft problemen om de bal te vangen. Jurić is nu in balbezit. Breś onderschept slim de pass. Breś speelt de bal door. Bergmark probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - F.C.Bayern Zenica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 60%, F.C.Bayern Zenica 40%.
AC Pablo Eskobar - F.C.Bayern Zenica 1:0