Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni Fk Drina Zvornik
trening_golmana Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 14.3
uitmuntend Schieten hopeloos
goed Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Deljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljak probeert naar een medespeler te passen. Sagaj geeft een lange en hoge pass. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Deljak probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius met een sublieme pass. Daar is Rovčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin schiet op doel. Šinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 1:0

7e minuut.
Sagaj geeft een hoge lob. Daar is Hasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 2:0

11e minuut.
Deljak verovert de bal door een tackle van achteren. Deljak geeft een lange en hoge pass. Haskaj rent richting de bal. Banda is nu in balbezit. Banda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 3:0

17e minuut.
Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco passt de bal in één keer door. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 3:1

19e minuut.
Mejremić met een sublieme pass. Bujošević is nu in balbezit. Bujošević probeert naar een medespeler te passen. Nožica is nu in balbezit. Nožica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ognjenović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nožica met de inworp. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 3:2

24e minuut.
Jeričević geeft de bal voor. Inworp. Nožica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel. Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 4:2

29e minuut.
Rovčanin speelt de bal door. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 5:2

31e minuut.
Rakman met een snelle inworp. Papović met een sublieme pass. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 5:3

32e minuut.
Chadasevičius speelt de bal door. Inworp. Nožica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Belkić de bal. Belkić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belkić rent richting de bal. Belkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hadžijusufović trapt de bal weg van het doel. Bujošević kopt de bal weg. Nožica speelt de bal door. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović bokst de bal weg.

39e minuut.
Nožica rent richting de bal. Nožica passt de bal in één keer door. Belkić rent richting de bal. Belkić schiet op doel. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okoš is nu in balbezit. Chadasevičius is nu in balbezit. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 6:3

45e minuut.
Deljak speelt de bal door. Rovčanin rent richting de bal. Banda is nu in balbezit. Banda draait met de bal, schiet en ... Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 53%, Fk Drina Zvornik 47%.
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 6:3

47e minuut.
Holjan geeft een hoge lob. Nožica rent richting de bal. Nožica passt de bal zonder na te denken. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Papović is nu in balbezit. Papović speelt de bal door. Belkić rent richting de bal. Belkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 6:4

51e minuut.
Deljak passt de bal met de wreef. Rovčanin is nu in balbezit. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 7:4

61e minuut.
Papović rent richting de bal. Papović speelt de bal door. Belkić rent richting de bal. Belkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 7:5

64e minuut.
Klungelig pakt Okoš de bal. Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Banda probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Papović is nu in balbezit. Papović speelt de bal door. Klungelig pakt Belkić de bal. Prco rent richting de bal. Prco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rakman heeft problemen om de bal te vangen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chadasevičius de bal onder controle te krijgen. Šinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 8:5

71e minuut.
Chadasevičius met een sublieme pass. Rovčanin heeft problemen om de bal te vangen. Rovčanin passt de bal in één keer door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ognjenović geeft een hoge lob. Gekov kopt de bal weg. Klungelig pakt Banda de bal. Haskaj rent richting de bal. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 9:5

77e minuut.
Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius passt de bal met de wreef. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 10:5

82e minuut.
Mejremić verovert de bal door een tackle van achteren. Mejremić passt de bal zonder na te denken. Belkić is nu in balbezit. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nožica is nu in balbezit. Nožica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 10:6

85e minuut.
Papović controleert de bal met de borst. Papović met een sublieme pass. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Gekov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Rovčanin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Šinik trapt de bal weg van het doel. Prco kopt de bal weg. Belkić rent richting de bal. Belkić schiet op doel. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 10:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 51%, Fk Drina Zvornik 49%.
FC Manekeni - Fk Drina Zvornik 10:7