Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Drina Zvornik FC Manekeni
Normal Tactiek trening_golmana
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
14.9 gemiddelde waardering 48.8
hopeloos Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Papović rent richting de bal. Papović passt de bal in één keer door. Prco rent richting de bal. Prco schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 1:0

3e minuut.
Haskaj geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius kopt de bal weg. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 1:1

4e minuut.
Belkić met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagaj met een snelle inworp. Deljak geeft de bal voor. Rovčanin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okoš is nu in balbezit. Okoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 1:2

5e minuut.
Papović kopt de bal weg. Daar is Prco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prco speelt de bal door. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belkić rent richting de bal. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 2:2

11e minuut.
Sagaj onderschept slim de pass. Sagaj met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš draait met de bal, schiet en ... Hasić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 2:3

13e minuut.
Gekov rent richting de bal. Gekov geeft de bal voor. Chadasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 2:4

14e minuut.
Rakman is nu in balbezit. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović speelt de bal door. Okoš rent richting de bal. Okoš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Bujošević probeert naar een medespeler te passen. Nožica probeert naar een medespeler te passen. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rakman kopt de bal weg. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco met een sublieme pass. Papović rent richting de bal. Papović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Papović is nu in balbezit. Papović probeert naar een medespeler te passen. Belkić heeft problemen om de bal te vangen. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Gekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prco rent richting de bal. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belkić rent richting de bal. Belkić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bujošević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rakman met een sublieme pass. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Prco is nu in balbezit. Prco met een sublieme pass. Belkić is nu in balbezit. Belkić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 3:4

35e minuut.
Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Daar is Haskaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujošević is nu in balbezit. Haskaj onderschept slim de pass. Haskaj geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Papović bereikt de bal nog maar net als eerste. Papović passt de bal zonder na te denken. Belkić is nu in balbezit. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hasić met een harde bal richting middenveld. Inworp. Sagaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deljak geeft een lange en hoge pass. Haskaj kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 46%, FC Manekeni 54%.
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 3:4

50e minuut.
Bujošević onderschept slim de pass. Bujošević met een sublieme pass. Belkić heeft problemen om de bal te vangen. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:4

62e minuut.
Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljak probeert naar een medespeler te passen. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Papović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović onderschept slim de pass. Ognjenović met een sublieme pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Holjan kan de bal niet met de borst controleren. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj geeft een hoge lob. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap. Šinik bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gekov zal de hoekschop nemen. Chadasevičius kopt de bal weg. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:5

72e minuut.
Rovčanin rent richting de bal. Chadasevičius speelt de bal door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:6

75e minuut.
Ognjenović geeft een lange en hoge pass. Banda kopt de bal weg. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj haalt uit met een fantastische trap. Šinik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:7

79e minuut.
Ognjenović geeft de bal voor. Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:8

80e minuut.
Bujošević met een sublieme pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Okoš is nu in balbezit. Okoš probeert naar een medespeler te passen. Bujošević is nu in balbezit. Chadasevičius onderschept slim de pass. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:9

82e minuut.
Belkić passt de bal in één keer door. Rakman is nu in balbezit. Okoš maakt een afschuwelijke overtreding. Okoš krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Haskaj geeft een hoge lob. Rovčanin kopt de bal weg. Sagaj probeert naar een medespeler te passen. Okoš rent richting de bal. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:10

86e minuut.
Sagaj rent richting de bal. Sagaj met een sublieme pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Šinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 4:11

89e minuut.
Papović onderschept slim de pass. Papović met een sublieme pass. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 5:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 67%, FC Manekeni 33%.
Fk Drina Zvornik - FC Manekeni 5:11