Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sevdah FK Geto
Odbrana Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 14.5
redelijk Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki passt de bal met de wreef. Talović heeft problemen om de bal te vangen. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel. Balalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK Geto 1:0

7e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki geeft een hoge lob. Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK Geto 2:0

19e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Talović rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Liébanes rent richting de bal. Liébanes passt de bal met de wreef. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Balalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK Geto 3:0

31e minuut.
Ravelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelli passt de bal in één keer door. Haarlammert probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Balalić trapt de bal weg van het doel. Cuagliotti kopt de bal weg. Pita heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cuagliotti geeft een lange en hoge pass. Talović controleert de bal met de borst. Doxastakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Doxastakis passt de bal zonder na te denken. Prušina is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cuagliotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cuagliotti met een sublieme pass. Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Balalić trapt de bal weg van het doel. Inworp. Liébanes met de inworp. Cuagliotti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 26%, FK Geto 74%.
F.K. Sevdah - FK Geto 3:0

47e minuut.
Haarlammert passt de bal zonder na te denken. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK Geto 4:0

49e minuut.
Graser geeft de bal voor. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Doxastakis de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Balalić trapt de bal weg. Liébanes kopt de bal weg. Baraniecki controleert de bal met de borst. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... Balalić bokst de bal weg.

51e minuut.
Pita geeft de bal voor. Haarlammert kopt de bal weg. Doxastakis probeert de bal aan de voet te houden. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doxastakis rent richting de bal. Talović bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis onderschept slim de pass. Doxastakis schiet op doel. Balalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daar is Haarlammert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal met de wreef. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maroti is nu in balbezit. Cuagliotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cuagliotti met een sublieme pass. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Haarlammert met een sublieme pass. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Haarlammert verovert de bal door een tackle van achteren. Haarlammert geeft de bal voor. Talović heeft problemen om de bal te vangen. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis schiet op doel. Balalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Liébanes probeert naar een medespeler te passen. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Muštra is nu in balbezit. Muštra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuagliotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liébanes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 18%, FK Geto 82%.
F.K. Sevdah - FK Geto 4:0