Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Ford La_Bamba_Club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Borenović speelt de bal door. Ruter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruter probeert naar een medespeler te passen. Novović rent richting de bal. Novović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kostović met een sublieme pass. Đelilović rent richting de bal. Đelilović passt de bal met de wreef. Pušeljić is nu in balbezit. Pušeljić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gašpić met de inworp. Novović is nu in balbezit. Novović geeft een lange en hoge pass. Marinčić rent richting de bal. Marinčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kostović met een snelle inworp. Đelilović rent richting de bal. Đelilović probeert naar een medespeler te passen. Sekulović rent richting de bal. Sekulović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sekulović met een sublieme pass. Kostović heeft problemen om de bal te vangen. Kostović probeert naar een medespeler te passen. Pušeljić is nu in balbezit. Pušeljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Ford 57%, La_Bamba_Club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Ford - La_Bamba_Club 0:0

57e minuut.
Mizdrak met een harde bal richting middenveld. Sekulović speelt de bal door. Daar is Krkalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljevak rent richting de bal. Ljevak geeft een hoge lob. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sekulović kopt de bal weg. Krkalić heeft problemen om de bal te vangen. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đelilović verovert de bal door een tackle van achteren. Đelilović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marinčić passt de bal zonder na te denken. Čavaljuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavaljuga geeft de bal voor. Fatušić is nu in balbezit. Fatušić geeft de bal voor. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praveden is nu in balbezit. Praveden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - La_Bamba_Club 1:0

75e minuut.
Čavaljuga geeft de bal voor. Inworp. Novović met de inworp. Marinčić is nu in balbezit. Marinčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - La_Bamba_Club 2:0

79e minuut.
Fatušić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajčeta komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sekulović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krkalić met een snelle inworp. Borenović is nu in balbezit. Borenović haalt uit met een fantastische trap. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Čavaljuga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - La_Bamba_Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Ford 44%, La_Bamba_Club 56%.
F.C.Ford - La_Bamba_Club 3:0