Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijeljina FK 1993
Normal Tactiek test
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 43.2
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Laguna passt de bal met de wreef. Pavuna geeft de bal voor. Klungelig pakt Džumić de bal. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kosturica onderschept slim de pass. Laguna onderschept slim de pass. Laguna met een sublieme pass. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Džumić heeft problemen om de bal te vangen. Pavuna is nu in balbezit. Pavuna probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:1

8e minuut.
Beganović heeft problemen om de bal te vangen. Beganović passt de bal met de wreef. Džumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić onderschept slim de pass. Vukić schiet op doel. Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Pavuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aldobašić de bal onder controle te krijgen. Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:2

13e minuut.
Aldobašić kopt de bal weg. Pavuna rent richting de bal. Špar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zlatanić trapt de bal weg van het doel. Krzysztofiak kopt de bal weg. Pavuna heeft problemen om de bal te vangen. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Džumić probeert de bal met de borst te controleren. Pavuna onderschept slim de pass. Pavuna speelt de bal door. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:3

16e minuut.
Šaferer met een harde bal richting middenveld. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:4

18e minuut.
Musić rent richting de bal. Musić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kosturica de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:5

20e minuut.
Vînătoru geeft een hoge lob. Pavuna speelt de bal door. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:6

21e minuut.
Musić passt de bal in één keer door. Inworp. Niederndorfer met een snelle inworp. Pavuna is nu in balbezit. Pavuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Repović de bal. Laguna is nu in balbezit. Laguna met een sublieme pass. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vukić rent richting de bal. Džumić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vînătoru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:7

29e minuut.
Kosturica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Šaferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaferer geeft een hoge lob. Daar is Miculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miculescu geeft een hoge lob. Vukić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:8

32e minuut.
Laguna rent richting de bal. Laguna geeft de bal voor. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:9

34e minuut.
Aldobašić geeft de bal voor. Skórzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Šaferer de bal. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Niederndorfer onderschept slim de pass. Niederndorfer passt de bal met de wreef. Pavuna speelt de bal door. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:10

43e minuut.
Špar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuna verovert de bal door een tackle van achteren. Pavuna passt de bal in één keer door. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosturica is nu in balbezit. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 86%, FK 1993 14%.
Bijeljina - FK 1993 0:10

47e minuut.
Vukić rent richting de bal. Vukić passt de bal zonder na te denken. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:11

48e minuut.
Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosturica de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Gromić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Zlatanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zlatanić speelt de bal door. Krzysztofiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Zlatanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Niederndorfer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kosturica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ... Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:12

56e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Vukić de bal. Kosturica is nu in balbezit. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zlatanić trapt de bal weg. Pavuna kopt de bal weg. Špar is nu in balbezit. Vukić onderschept slim de pass. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zlatanić trapt de bal weg. Krzysztofiak kopt de bal weg. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić schiet op doel. Šaferer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal in één keer door. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:13

65e minuut.
Musić rent richting de bal. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru speelt de bal door. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Gromić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:14

66e minuut.
Musić passt de bal met de wreef. Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal met de wreef. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pavuna onderschept slim de pass. Pavuna geeft een lange en hoge pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:15

72e minuut.
Doeltrap. Zlatanić met een harde bal richting middenveld. Vînătoru kopt de bal weg. Krzysztofiak controleert de bal met de borst. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosturica. Krzysztofiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miculescu met een snel genomen vrije trap. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pavuna rent richting de bal. Pavuna passt de bal in één keer door. Krzysztofiak rent richting de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pavuna passt de bal zonder na te denken. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal met de wreef. Pavuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kosturica geeft een hoge lob. Bignamini kopt de bal weg. Špar rent richting de bal. Niederndorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Niederndorfer geeft de bal voor. Zlatanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK 1993 0:16

86e minuut.
Musić rent richting de bal. Musić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Džumić de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Niederndorfer passt de bal zonder na te denken. Vukić is nu in balbezit. Vukić passt de bal in één keer door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 87%, FK 1993 13%.
Bijeljina - FK 1993 0:16