Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1993 F.C.Ford
test Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 16.1
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić passt de bal zonder na te denken. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer geeft de bal voor. Vukić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 1:0

7e minuut.
Niederndorfer is nu in balbezit. Klungelig pakt Niederndorfer de bal. Niederndorfer speelt de bal door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Novović geeft een hoge lob. Borenović kopt de bal weg. Fatušić heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Mizdrak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 2:0

18e minuut.
Laguna geeft de bal voor. Bukovčan heeft problemen om de bal te vangen. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 3:0

24e minuut.
Vînătoru onderschept slim de pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Mizdrak bokst de bal weg.

27e minuut.
Bignamini geeft de bal voor. Niederndorfer geeft een hoge lob. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 4:0

31e minuut.
Borenović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajčeta komt het veld opgelopen. Vînătoru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niederndorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gašpić begaat een overtreding. Gašpić krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Džegić is nu in balbezit. Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Marinčić de bal. Vukić rent richting de bal. Fatušić rent richting de bal. Vukić onderschept slim de pass. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 6:0

38e minuut.
Laguna kopt de bal weg. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Džegić is nu in balbezit. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer geeft de bal voor. Vukić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rudović rent richting de bal. Rudović geeft een hoge lob. Miculescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 9%, F.C.Ford 91%.
FK 1993 - F.C.Ford 7:0

46e minuut.
Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Mizdrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 8:0

47e minuut.
Praveden speelt de bal door. Marinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić onderschept slim de pass. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer geeft de bal voor. Mizdrak bokst de bal weg.

51e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Rudović heeft problemen om de bal te vangen. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 9:0

55e minuut.
Laguna geeft een lange en hoge pass. Fatušić rent richting de bal. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajčeta rent richting de bal. Krzysztofiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bajčeta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bajčeta kan niet meer verder spelen. Jurošević komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 10:0

67e minuut.
Rudović geeft een lange en hoge pass. Laguna kopt de bal weg. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vukić rent richting de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niederndorfer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 11:0

74e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudović verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - F.C.Ford 12:0

76e minuut.
Marinčić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić geeft de bal voor. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mizdrak trapt de bal weg. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Džegić rent richting de bal. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rudović geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laguna neemt de hoekschop. Kvasz springt en kopt de bal. Mizdrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rudović ... Strafschop! Rudović krijgt een gele kaart. Krzysztofiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mizdrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Krzysztofiak geeft een hoge lob. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 20%, F.C.Ford 80%.
FK 1993 - F.C.Ford 12:0