Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buena Vista FC VRATNIK
MouTaka Tactiek NOVA
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 40.1
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Rapa rent richting de bal. Rapa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sarritzu rent richting de bal. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza speelt de bal door. Rapa is nu in balbezit. Rapa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rapa is nu in balbezit. Rapa schiet op doel. Tatara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Miletić passt de bal zonder na te denken. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić probeert naar een medespeler te passen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa schiet op doel. Tatara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Miletić met een sublieme pass. Vladušić speelt de bal door. Bombelli heeft problemen om de bal te vangen. Bombelli geeft een lange en hoge pass. Rapa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FC VRATNIK 1:0

17e minuut.
Cavara met een sublieme pass. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice passt de bal zonder na te denken. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mouzo is nu in balbezit. Mouzo haalt uit met een fantastische trap. Toregiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buena Vista - FC VRATNIK 1:1

24e minuut.
Miletić passt de bal met de wreef. Crespo geeft de bal voor. Sarritzu heeft problemen om de bal te vangen. Rapa rent richting de bal. Rapa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Miletić is nu in balbezit. Miletić geeft een hoge lob. Dobrevski kopt de bal weg. Rapa rent richting de bal. Rapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FC VRATNIK 2:1

34e minuut.
Daar is Miletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice probeert naar een medespeler te passen. Rapa heeft problemen om de bal te vangen. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vladušić is nu in balbezit. Vladušić met een sublieme pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa schiet op doel. Tatara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FC VRATNIK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 35%, FC VRATNIK 65%.
Buena Vista - FC VRATNIK 3:1

58e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Mincza is nu in balbezit. Mincza passt de bal met de wreef. Rapa is nu in balbezit. Rapa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić onderschept slim de pass. Vladušić met een sublieme pass. Rapa is nu in balbezit. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Légrádi probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski geeft de bal voor. Daar is Rapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Tatara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Légrádi met een sublieme pass. Mincza rent richting de bal. Mincza geeft een lange en hoge pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Białostocki met een sublieme pass. Mouzo rent richting de bal. Pironti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mouzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lojudice neemt zijn aanloop. Toregiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FC VRATNIK 3:2

79e minuut.
Sarritzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu is nu in balbezit. Rapa verovert de bal door een tackle van achteren. Rapa draait met de bal, schiet en ... Tatara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
D`Arrigo is nu in balbezit. D`Arrigo geeft de bal voor. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lojudice controleert de bal met de borst. Miletić onderschept slim de pass. Miletić passt de bal zonder na te denken. Rapa rent richting de bal. Rapa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 36%, FC VRATNIK 64%.
Buena Vista - FC VRATNIK 3:2