Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brezijak FC Sigmaringen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Braka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puškarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarić geeft een hoge lob. Sulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Radolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - Sigmaringen 0:1

6e minuut.
Komazec geeft de bal voor. Puškarić kopt de bal weg. Daar is Batarilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulić schiet op doel. Radolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Braka rent richting de bal. Braka passt de bal zonder na te denken. Puškarić met een sublieme pass. Sulić is nu in balbezit. Sulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Ibričić de bal. Ibričić passt de bal zonder na te denken. Laković speelt de bal door. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kaselj met een sublieme pass. Puškarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarić passt de bal zonder na te denken. Sulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Laković rent richting de bal. Laković met een sublieme pass. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćurkić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Amidžić speelt de bal door. Dragojević is nu in balbezit. Poverata verovert de bal door een tackle van achteren. Laković rent richting de bal. Laković haalt uit met een fantastische trap. Žiroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vukomanović is nu in balbezit. Braka onderschept slim de pass. Braka probeert naar een medespeler te passen. Sulić rent richting de bal. Sulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - Sigmaringen 0:2

45e minuut.
Puškarić is nu in balbezit. Ibričić verovert de bal door een tackle van achteren. Ibričić probeert naar een medespeler te passen. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 51%, Sigmaringen 49%.
Brezijak FC - Sigmaringen 0:2

62e minuut.
Mataković is nu in balbezit. Puškarić verovert de bal door een tackle van achteren. Puškarić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Đulbić de bal. Radolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 51%, Sigmaringen 49%.
Brezijak FC - Sigmaringen 0:2