Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damjan fc FK ENPRO-BN
Normal Tactiek BASE III
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Lepir heeft problemen om de bal te vangen. Savović is nu in balbezit. Lepir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Roubić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karabeg de bal. Majslak rent richting de bal. Karabeg onderschept slim de pass. Karabeg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Unković rent richting de bal. Unković geeft een lange en hoge pass. Mušan kopt de bal weg. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Janišek geeft een hoge lob. Saltović heeft problemen om de bal te vangen. Mušan met een sublieme pass. Likić rent richting de bal. Likić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Janišek probeert naar een medespeler te passen. Sulejmanpašić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đukarić. Đukarić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 60%, FK ENPRO-BN 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
damjan fc - FK ENPRO-BN 0:0

49e minuut.
Mušan is nu in balbezit. Mušan geeft een lange en hoge pass. Đerisilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Likić is nu in balbezit. Likić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FK ENPRO-BN 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Janišek de bal. Janišek met een sublieme pass. Melkić met een sublieme pass. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Šodić passt de bal in één keer door. Inworp. Lepir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đukarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukarić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FK ENPRO-BN 0:2

82e minuut.
Sulejmanpašić rent richting de bal. Đukarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukarić speelt de bal door. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 62%, FK ENPRO-BN 38%.
damjan fc - FK ENPRO-BN 0:2