Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buena Vista Brezijak FC
MouTaka Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Miletić is nu in balbezit. Miletić passt de bal zonder na te denken. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland draait met de bal, schiet en ... Radolović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 1:0

3e minuut.
Laković passt de bal in één keer door. Haugland rent richting de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 2:0

6e minuut.
Haugland met een sublieme pass. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batarilo is nu in balbezit. Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski geeft een lange en hoge pass. Miletić kopt de bal weg. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 3:0

9e minuut.
Laković passt de bal in één keer door. Bošnjak rent richting de bal. Met opzet legt Haugland zijn tegenspeler op de grond. Haugland krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bombelli speelt de bal door. Miletić probeert naar een medespeler te passen. Haugland rent richting de bal. Haugland geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Légrádi is nu in balbezit. Mataković onderschept slim de pass. Mataković passt de bal met de wreef. Daar is Paspalj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paspalj met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Radolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 4:0

22e minuut.
Vladušić met een sublieme pass. Bombelli rent richting de bal. Bombelli met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrevski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ibričić de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dragojević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pironti de bal onder controle te krijgen. Vladušić speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Miletić met een sublieme pass. Bombelli heeft problemen om de bal te vangen. Bombelli met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 5:0

29e minuut.
Dragojević met een sublieme pass. Laković heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Radolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Bombelli de bal. Bombelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Mataković de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vladušić is nu in balbezit. Vladušić passt de bal met de wreef. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli geeft een lange en hoge pass. Zhenyu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Airinei rent richting de bal. Airinei passt de bal met de wreef. Bombelli rent richting de bal. Bombelli geeft de bal voor. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrevski met de inworp. Haugland met een sublieme pass. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 19%, Brezijak FC 81%.
Buena Vista - Brezijak FC 7:0

51e minuut.
Légrádi geeft de bal voor. Daar is Batarilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. Radolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 8:0

53e minuut.
Miletić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miletić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolis met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Đulbić de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Batarilo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 9:0

56e minuut.
Airinei met een sublieme pass. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Radolović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Vladušić passt de bal met de wreef. Légrádi speelt de bal door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski geeft een lange en hoge pass. Zhenyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 10:0

60e minuut.
Bombelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Airinei rent richting de bal. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli geeft een hoge lob. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen. Radolović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland passt de bal met de wreef. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Radolović probeert naar een medespeler te passen. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić speelt de bal door. Bombelli heeft problemen om de bal te vangen. Bombelli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 11:0

74e minuut.
Légrádi speelt de bal door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski speelt de bal door. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 12:0

76e minuut.
Légrádi rent richting de bal. Légrádi geeft de bal voor. Bombelli springt en kopt de bal. Miletić kopt de bal weg. Batarilo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bombelli neemt de hoekschop. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Haugland is nu in balbezit. Haugland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Brezijak FC 13:0

82e minuut.
Bombelli met een sublieme pass. Haugland rent richting de bal. Haugland passt de bal zonder na te denken. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Radolović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vladušić is nu in balbezit. Vladušić speelt de bal door. Bombelli speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 18%, Brezijak FC 82%.
Buena Vista - Brezijak FC 13:0