Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ENPRO-BN sevilja
BASE III Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Likić rent richting de bal. Likić passt de bal in één keer door. Masnić is nu in balbezit. Dapčević onderschept slim de pass. Dapčević schiet op doel. Čorbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kaloper geeft een hoge lob. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapčević passt de bal met de wreef. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 47%, sevilja 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - sevilja 0:0

47e minuut.
Komarica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đukarić met een snelle inworp. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Đukarić rent richting de bal. Đukarić geeft een hoge lob. Karišik is nu in balbezit. Likić onderschept slim de pass. Likić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaloper geeft een hoge lob. Inworp. Dervić met de inworp. Divić heeft problemen om de bal te vangen. Divić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lepir probeert naar een medespeler te passen. Đukarić is nu in balbezit. Đukarić geeft een hoge lob. Likić is nu in balbezit. Likić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - sevilja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 42%, sevilja 58%.
FK ENPRO-BN - sevilja 1:0