Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Željezničar damjan fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Šodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šodić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cvijanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinković rent richting de bal. Milinković schiet op doel. Hatkić bokst de bal weg.

5e minuut.
Hrkić met een sublieme pass. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić passt de bal in één keer door. Kundrač rent richting de bal. Kundrač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - damjan fc 1:0

8e minuut.
Krupnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Majslak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abab passt de bal in één keer door. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić passt de bal in één keer door. Kundrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundrač schiet op doel. Paal! Đerisilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abab geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitrinović de bal. Kundrač onderschept slim de pass. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Savović is nu in balbezit. Savović haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Šmanja de bal. Milinković rent richting de bal. Milinković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 51%, damjan fc 49%.
FK.Željezničar - damjan fc 1:0

48e minuut.
Maneslavić passt de bal met de wreef. Daar is Sulejmanpašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulejmanpašić geeft een lange en hoge pass. Šodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šodić speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sulejmanpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Abab rent richting de bal. Sulejmanpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK.Željezničar - damjan fc 1:1

73e minuut.
Janišek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Savović is nu in balbezit. Savović speelt de bal door. Milinković is nu in balbezit. Milinković draait met de bal, schiet en ... Krupnicki probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hatkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 59%, damjan fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK.Željezničar - damjan fc 1:1