Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK Brezijak FC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten unsatisfactory
average Passen weak
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Campisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mataković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campisano raakt geblesseerd tijdens het duel. Weiner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batarilo heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Brezijak FC 1:0

8e minuut.
Campisano passt de bal in één keer door. Laraignee speelt de bal door. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki geeft de bal voor. Kufrejski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Brezijak FC 2:0

11e minuut.
D`Arrigo is nu in balbezit. Dragojević verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragojević neemt de penalty, wat een uithaal! Tatara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Brezijak FC 2:1

21e minuut.
Weiner met een sublieme pass. Lojudice rent richting de bal. Lojudice met een sublieme pass. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Campisano rent richting de bal. Kufrejski rent richting de bal. Campisano rent richting de bal. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Brezijak FC 3:1

34e minuut.
Mataković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice passt de bal in één keer door. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Campisano is nu in balbezit. Campisano geeft de bal voor. Daar is Đulbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 41%, Brezijak FC 59%.
FC VRATNIK - Brezijak FC 3:1

49e minuut.
Laraignee kopt de bal weg. Klungelig pakt Bošnjak de bal. Campisano met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ibričić kan de bal niet met de borst controleren. Campisano met een sublieme pass. Batarilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski onderschept slim de pass. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Brezijak FC 4:1

64e minuut.
Sarritzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki rent richting de bal. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Campisano rent richting de bal. Campisano geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ibričić rent richting de bal. Campisano verovert de bal door een tackle van achteren. Campisano speelt de bal door. Daar is Kufrejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Masnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee geeft een hoge lob. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 29%, Brezijak FC 71%.
FC VRATNIK - Brezijak FC 4:1