Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sigmaringen Buena Vista
Normal Tactiek MouTaka
34% Balbezit 66%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Zhenyu de bal. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. Žiroš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:1

6e minuut.
Dobrevski passt de bal met de wreef. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Haugland is nu in balbezit. Haugland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Miletić probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bombelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrevski de bal. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli geeft een hoge lob. Zhenyu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ćurkić de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Žiroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Bombelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrevski probeert naar een medespeler te passen. Haugland rent richting de bal. Haugland schiet op doel. Žiroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:2

17e minuut.
Miletić speelt de bal door. Légrádi probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Tepavac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:3

21e minuut.
Tepavac geeft een hoge lob. Crespo kopt de bal weg. Bombelli is nu in balbezit. Bombelli geeft de bal voor. Zhenyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Légrádi geeft de bal voor. Zhenyu kopt de bal weg. Bombelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bombelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Ćurkić de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bombelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrevski speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćurkić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft de bal voor. Dobrevski probeert de bal aan de voet te houden. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski passt de bal in één keer door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:4

37e minuut.
Puškarić met een sublieme pass. Klungelig pakt Sulić de bal. Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Ćurkić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zhenyu schiet op doel. Daar is Bosnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:5

42e minuut.
Daar is Légrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Légrádi met een sublieme pass. Haugland speelt de bal door. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigmaringen 90%, Buena Vista 10%.
Sigmaringen - Buena Vista 0:6

51e minuut.
Tepavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepavac geeft een lange en hoge pass. Crespo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bombelli de bal. Bombelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Gorawski met een snelle inworp. Haugland met een sublieme pass. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tepavac geeft de bal voor. Inworp. Crespo met een snelle inworp. Bombelli geeft een lange en hoge pass. Zhenyu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Žiroš trapt de bal weg. Dobrevski probeert de bal aan de voet te houden. Bombelli is nu in balbezit. Bombelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepavac is nu in balbezit. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bombelli geeft een hoge lob. Daar is Ćurkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. Žiroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:7

68e minuut.
Daar is Tepavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepavac geeft een hoge lob. Inworp. Crespo met een snelle inworp. Bombelli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:8

76e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Žiroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigmaringen - Buena Vista 0:9

85e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski speelt de bal door. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrevski passt de bal in één keer door. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Žiroš trapt de bal weg. Dobrevski met een sublieme pass. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dobrevski geeft een lange en hoge pass. Haugland met een sublieme pass. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigmaringen 90%, Buena Vista 10%.
Sigmaringen - Buena Vista 0:9