Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Željezničar FK ENPRO-BN
Normal Tactiek BASE III
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Klungelig pakt Karabeg de bal. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović speelt de bal door. Hrkić rent richting de bal. Hrkić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cvijanović is nu in balbezit. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg speelt de bal door. Likić is nu in balbezit. Likić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mušan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

42e minuut.
Đukarić geeft een lange en hoge pass. Cvijanović probeert de bal aan de voet te houden. Hrnjadović is nu in balbezit. Likić verovert de bal door een tackle van achteren. Likić haalt uit met een fantastische trap. Hatkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 59%, FK ENPRO-BN 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK.Željezničar - FK ENPRO-BN 0:0

46e minuut.
Karabeg passt de bal in één keer door. Abab rent richting de bal. Likić onderschept slim de pass. Dapčević is nu in balbezit. Dapčević haalt uit met een fantastische trap. Hatkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Dapčević onderschept slim de pass. Abab rent richting de bal. Dapčević onderschept slim de pass. Dapčević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 67%, FK ENPRO-BN 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK.Željezničar - FK ENPRO-BN 0:0