Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ENPRO-BN Buena Vista
BASE III Tactiek Van gaal
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.3 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Vârtejaru rent richting de bal. Mincza rent richting de bal. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Pičeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turanjanin rent richting de bal. Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Paal! Šegvić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pičeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pičeta geeft een hoge lob. Begzadić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Doeltrap. Begzadić met een harde bal richting middenveld. Turanjanin kopt de bal weg. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Mincza is nu in balbezit. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bolis rent richting de bal. Bolis geeft de bal voor. Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin met een sublieme pass. Pičeta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 79%, Buena Vista 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - Buena Vista 0:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Likić de bal onder controle te krijgen. Turanjanin met een sublieme pass. Bruni speelt de bal door. Daar is Šegvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šegvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kaloper geeft de bal voor. Inworp. Mincza met de inworp. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - Buena Vista 0:1

58e minuut.
Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Mincza rent richting de bal. Mincza geeft een hoge lob. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - Buena Vista 0:2

60e minuut.
Miletić rent richting de bal. Miletić passt de bal in één keer door. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Šegvić rent richting de bal. Turanjanin rent richting de bal. Šegvić rent richting de bal. Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Turanjanin passt de bal zonder na te denken. Bolis is nu in balbezit. Bolis geeft een hoge lob. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mušan geeft een hoge lob. Miletić rent richting de bal. Longino speelt de bal door. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mincza neemt de hoekschop. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Longino is nu in balbezit. Longino passt de bal met de wreef. Turanjanin geeft een lange en hoge pass. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Begzadić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bolis rent richting de bal. Bolis geeft de bal voor. Đalović controleert de bal met de borst. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Turanjanin met een sublieme pass. Daar is Bruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruni speelt de bal door. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mincza de bal. Mincza geeft een hoge lob. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - Buena Vista 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 77%, Buena Vista 23%.
FK ENPRO-BN - Buena Vista 0:3