Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK damjan fc
NOVA Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Tănăsescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laraignee de bal. Milinković onderschept slim de pass. Milinković schiet op doel. Tatara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 0:1

3e minuut.
Quain onderschept slim de pass. Quain speelt de bal door. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice schiet op doel. Đerisilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VRATNIK - damjan fc 1:1

4e minuut.
Milinković speelt de bal door. Daar is Polić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sulejmanpašić is nu in balbezit. Bajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski passt de bal zonder na te denken. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mitrinović geeft een lange en hoge pass. Daar is Quain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Anderson speelt de bal door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. Đerisilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 2:1

18e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski passt de bal zonder na te denken. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 3:1

21e minuut.
Sarwat geeft de bal voor. Klungelig pakt Kufrejski de bal. Kufrejski met een sublieme pass. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 4:1

28e minuut.
Đerisilo met een harde bal richting middenveld. Anderson kopt de bal weg. Białostocki heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Đerisilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bajski geeft een lange en hoge pass. Quain rent richting de bal. Quain passt de bal zonder na te denken. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 5:1

38e minuut.
Milinković speelt de bal door. Polić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bajski probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mitrinović de bal onder controle te krijgen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Milinković haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Tatara trapt de bal weg van het doel. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 28%, damjan fc 72%.
FC VRATNIK - damjan fc 5:1

46e minuut.
Bačina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Đerisilo probeert naar een medespeler te passen. Polić kopt de bal weg. Sarwat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milinković is nu in balbezit. Milinković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sulejmanpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanpašić geeft de bal voor. Milinković is nu in balbezit. Milinković schiet op doel. Bačina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 5:2

57e minuut.
Quain verovert de bal door een tackle van achteren. Quain met een sublieme pass. Mitrinović is nu in balbezit. Kufrejski onderschept slim de pass. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tănăsescu kopt de bal weg. Roubić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tănăsescu de bal onder controle te krijgen. Quain is nu in balbezit. Quain geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Majslak rent richting de bal. D`Arrigo onderschept slim de pass. D`Arrigo met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrinović passt de bal zonder na te denken. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Đerisilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 6:2

70e minuut.
Birnicu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
D`Arrigo geeft een lange en hoge pass. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki rent richting de bal. Białostocki schiet op doel. Đerisilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 7:2

75e minuut.
Doeltrap. Widera komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee passt de bal zonder na te denken. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 8:2

88e minuut.
Mitrinović geeft een hoge lob. Laraignee kopt de bal weg. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - damjan fc 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 22%, damjan fc 78%.
FC VRATNIK - damjan fc 9:2