Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brezijak FC sevilja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vukomanović rent richting de bal. Vukomanović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vasić de bal onder controle te krijgen. Puzović is nu in balbezit. Puzović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Eterović is nu in balbezit. Dragojević verovert de bal door een tackle van achteren. Masnov rent richting de bal. Masnov schiet op doel. Čorbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - sevilja 1:0

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čorbić niet meer kan verder spelen. Vele komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dragojević passt de bal met de wreef. Hangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangi geeft een hoge lob. Paspalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspalj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - sevilja 2:0

29e minuut.
Vasić probeert naar een medespeler te passen. Paspalj rent richting de bal. Paspalj probeert naar een medespeler te passen. Masnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnov speelt de bal door. Vele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ibričić verovert de bal door een tackle van achteren. Ibričić geeft een lange en hoge pass. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević rent richting de bal. Dragojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 42%, sevilja 58%.
Brezijak FC - sevilja 2:0

46e minuut.
Masnov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laković komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bonić speelt de bal door. Ibričić met een sublieme pass. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laković bereikt de bal nog maar net als eerste. Laković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vasić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marušić komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vele trapt de bal weg van het doel. Marušić kopt de bal weg. Laković rent richting de bal. Laković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ibričić geeft de bal voor. Vršajević rent richting de bal. Vršajević geeft een lange en hoge pass. Puzović rent richting de bal. Puzović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Đulbić geeft een hoge lob. Inworp. Eterović met een snelle inworp. Dervić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Marušić passt de bal met de wreef. Laković rent richting de bal. Eterović rent richting de bal. Laković onderschept slim de pass. Laković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Eterović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušić verovert de bal door een tackle van achteren. Laković is nu in balbezit. Laković haalt uit met een fantastische trap. Vele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divić passt de bal zonder na te denken. Masnić rent richting de bal. Laković verovert de bal door een tackle van achteren. Laković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 24%, sevilja 76%.
Brezijak FC - sevilja 2:0