Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK FK ENPRO-BN
Normal Tactiek BASE III
65% Balbezit 35%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pilar is nu in balbezit. Pilar passt de bal in één keer door. Laraignee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo passt de bal in één keer door. Lojudice rent richting de bal. Lojudice geeft een lange en hoge pass. Białostocki kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice geeft een lange en hoge pass. Kufrejski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 1:0

40e minuut.
Likić met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Mušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Laraignee is nu in balbezit. Laraignee speelt de bal door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 2:0

44e minuut.
Likić is nu in balbezit. Anderson onderschept slim de pass. Anderson speelt de bal door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 32%, FK ENPRO-BN 68%.
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 2:0

53e minuut.
Doeltrap. Begzadić trapt de bal weg. Laraignee kopt de bal weg. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 3:0

62e minuut.
Sarritzu onderschept slim de pass. Sarritzu met een sublieme pass. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson draait met de bal, schiet en ... Begzadić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 4:0

63e minuut.
Melkić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kufrejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đalović. Đalović krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Begzadić probeert naar een medespeler te passen. Laraignee kopt de bal weg. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Begzadić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Białostocki neemt de hoekschop. Lojudice rent richting de bal. Lojudice geeft de bal voor. Anderson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Karabeg met de inworp. Mušan speelt de bal door. Dapčević rent richting de bal. Dapčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Tatara met een harde bal richting middenveld. Anderson kopt de bal weg. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. Begzadić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

70e minuut.
Sarwat onderschept slim de pass. Sarwat geeft een lange en hoge pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Begzadić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee geeft een hoge lob. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sarwat geeft de bal voor. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Białostocki is nu in balbezit. Białostocki geeft een lange en hoge pass. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Begzadić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 25%, FK ENPRO-BN 75%.
FC VRATNIK - FK ENPRO-BN 5:0