Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ENPRO-BN FC VRATNIK
BASE III Tactiek NOVA
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16.9 gemiddelde waardering 34
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Anderson rent richting de bal. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Saltović is nu in balbezit. Kufrejski onderschept slim de pass. Kufrejski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Weiner rent richting de bal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson met een sublieme pass. Weiner rent richting de bal. Weiner geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Melkić met de inworp. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki schiet op doel. Begzadić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lojudice is nu in balbezit. Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepir geeft een hoge lob. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:1

22e minuut.
Likić met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Białostocki rent richting de bal. Białostocki schiet op doel. Begzadić bokst de bal weg. Lojudice krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Begzadić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bajski probeert de bal aan de voet te houden. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Begzadić trapt de bal weg. Anderson kopt de bal weg. Đalović heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:2

37e minuut.
Weiner passt de bal in één keer door. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Begzadić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Saltović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajski met de inworp. Białostocki geeft de bal voor. Đukarić kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal in één keer door. D`Arrigo geeft de bal voor. Kufrejski springt en kopt de bal. Begzadić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 80%, FC VRATNIK 20%.
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:3

46e minuut.
Bačina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een hoge lob. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:4

53e minuut.
Lojudice is nu in balbezit. Lojudice geeft een hoge lob. Białostocki kan de bal niet met de borst controleren. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Begzadić bokst de bal weg. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:5

56e minuut.
Klungelig pakt Lojudice de bal. Weiner rent richting de bal. Weiner passt de bal zonder na te denken. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bajski geeft de bal voor. Lepir is nu in balbezit. Lepir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kufrejski de bal. Kufrejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:6

71e minuut.
Inworp. Birnicu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
D`Arrigo passt de bal in één keer door. Lojudice is nu in balbezit. Lepir begaat een overtreding. Lepir krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Weiner onderschept slim de pass. Weiner speelt de bal door. Białostocki is nu in balbezit. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:7

83e minuut.
Dapčević is nu in balbezit. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović is nu in balbezit. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
D`Arrigo met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Lepir speelt de bal door. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Begzadić trapt de bal weg. Bajski kopt de bal weg. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Begzadić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 76%, FC VRATNIK 24%.
FK ENPRO-BN - FC VRATNIK 0:7