Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sigmaringen sevilja
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sulić heeft problemen om de bal te vangen. Divić rent richting de bal. Sulić begaat een overtreding. Sulić krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Amidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemezina is nu in balbezit. Lemezina passt de bal in één keer door. Dervić is nu in balbezit. Dervić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kaselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaselj geeft een hoge lob. Lemezina is nu in balbezit. Puškarić is nu in balbezit. Puškarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Divić kopt de bal weg. Lemezina probeert de bal met de borst te controleren. Puškarić met een sublieme pass. Sulić rent richting de bal. Sulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Čomaga rent richting de bal. Čomaga passt de bal in één keer door. Vršajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulić onderschept slim de pass. Sulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigmaringen 45%, sevilja 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sigmaringen - sevilja 0:0

50e minuut.
Skejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarić onderschept slim de pass. Puškarić probeert naar een medespeler te passen. Sulić is nu in balbezit. Sulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Masnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subota verovert de bal door een tackle van achteren. Subota geeft een lange en hoge pass. Sulić heeft problemen om de bal te vangen. Sulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Čomaga heeft problemen om de bal te vangen. Čomaga speelt de bal door. Sulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulić draait met de bal, schiet en ... Vršajević probeert de bal aan de voet te houden. Čorbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigmaringen 34%, sevilja 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sigmaringen - sevilja 0:0