Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brezijak FC FK.Željezničar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


15e minuut.
Mataković met een sublieme pass. Masnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnov passt de bal zonder na te denken. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mataković kopt de bal weg. Bošnjak rent richting de bal. Bošnjak geeft de bal voor. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cvijanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrnjadović is nu in balbezit. Masnov speelt de bal door. Kundrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundrač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK.Željezničar 0:1

41e minuut.
Abab is nu in balbezit. Masnov onderschept slim de pass. Masnov speelt de bal door. Klungelig pakt Dragojević de bal. Dragojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 37%, FK.Željezničar 63%.
Brezijak FC - FK.Željezničar 0:1

55e minuut.
Cvijanović geeft een hoge lob. Kundrač is nu in balbezit. Bošnjak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bošnjak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bošnjak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kundrač is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abab neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK.Željezničar 0:2

58e minuut.
Hrkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibričić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maneslavić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maneslavić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK.Željezničar 0:3

65e minuut.
Maneslavić passt de bal met de wreef. Masnov is nu in balbezit. Masnov passt de bal in één keer door. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mataković met de inworp. Daar is Đulbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kundrač is nu in balbezit. Kundrač schiet op doel. Radolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 38%, FK.Željezničar 62%.
Brezijak FC - FK.Željezničar 0:3