Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ENPRO-BN Brezijak FC
BASE III Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karabeg met een sublieme pass. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasić. Likić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mušan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dragojević passt de bal zonder na te denken. Paspalj rent richting de bal. Paspalj passt de bal met de wreef. Mataković is nu in balbezit. Mataković geeft de bal voor. Begzadić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vukomanović rent richting de bal. Dapčević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukomanović. Vukomanović krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kaloper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukomanović met een snelle inworp. Vasić controleert de bal met de borst. Vasić geeft een hoge lob. Begzadić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vasić met een sublieme pass. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaloper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 55%, Brezijak FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - Brezijak FC 0:0

56e minuut.
Ibričić rent richting de bal. Ibričić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dragojević stond buitenspel. Đalović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dapčević kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vukomanović met een sublieme pass. Mušan is nu in balbezit. Mušan passt de bal zonder na te denken. Likić bereikt de bal nog maar net als eerste. Likić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Begzadić trapt de bal weg van het doel. Dapčević heeft problemen om de bal te vangen. Ibričić speelt de bal door. Hangi rent richting de bal. Hangi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Melkić passt de bal zonder na te denken. Mataković rent richting de bal. Mataković passt de bal zonder na te denken. Hangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Radolović met een harde bal richting middenveld. Masnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepir krijgt een gele kaart. Masnov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Masnov kan niet meer verder spelen. Laković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 53%, Brezijak FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - Brezijak FC 0:0