Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brezijak FC FK ENPRO-BN
Normal Tactiek BASE III
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ibričić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasić komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Đukarić probeert naar een medespeler te passen. Batarilo rent richting de bal. Likić verovert de bal door een tackle van achteren. Dapčević is nu in balbezit. Dapčević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Paspalj rent richting de bal. Paspalj geeft de bal voor. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević draait met de bal, schiet en ... Begzadić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 1:0

21e minuut.
Masnov heeft problemen om de bal te vangen. Đalović rent richting de bal. Lepir rent richting de bal. Masnov onderschept slim de pass. Masnov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 2:0

43e minuut.
Vasić is nu in balbezit. Vasić met een sublieme pass. Bošnjak speelt de bal door. Hangi rent richting de bal. Hangi geeft een hoge lob. Begzadić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hangi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepir is nu in balbezit. Masnov verovert de bal door een tackle van achteren. Masnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 36%, FK ENPRO-BN 64%.
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 4:0

78e minuut.
Doeltrap. Batarilo met een harde bal richting middenveld. Đalović kopt de bal weg. Dapčević heeft problemen om de bal te vangen. Dapčević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 4:1

83e minuut.
Vasić met een sublieme pass. Masnov is nu in balbezit. Mušan maakt een afschuwelijke overtreding. Mušan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 57%, FK ENPRO-BN 43%.
Brezijak FC - FK ENPRO-BN 4:1