Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damjan fc Sigmaringen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Milinković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poverata. Milinković raakt geblesseerd tijdens het duel. Janišek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milinković is nu in balbezit. Milinković schiet op doel. Ćurkić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Sigmaringen 1:0

5e minuut.
Čomaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puškarić rent richting de bal. Puškarić met een sublieme pass. Sulić is nu in balbezit. Sulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Komazec verovert de bal door een tackle van achteren. Komazec passt de bal met de wreef. Subota speelt de bal door. Sulić is nu in balbezit. Sulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Unković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čomaga rent richting de bal. Čomaga geeft de bal voor. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Savović kopt de bal weg. Poverata probeert de bal aan de voet te houden. Milinković rent richting de bal. Milinković draait met de bal, schiet en ... Žiroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Sigmaringen 2:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitrinović trapt de bal weg van het doel. Savović kopt de bal weg. Milinković rent richting de bal. Milinković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 46%, Sigmaringen 54%.
damjan fc - Sigmaringen 2:0

48e minuut.
Kaselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaselj speelt de bal door. Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulić is nu in balbezit. Sulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Subota geeft een hoge lob. Marakanović kopt de bal weg. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Sulić is nu in balbezit. Sulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Sigmaringen 2:1

60e minuut.
Sulić heeft problemen om de bal te vangen. Puškarić rent richting de bal. Puškarić passt de bal met de wreef. Sulić is nu in balbezit. Sulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Poverata geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majslak met een snelle inworp. Savović is nu in balbezit. Savović geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Sigmaringen 3:1

76e minuut.
Kaselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaselj geeft een lange en hoge pass. Marakanović rent richting de bal. Sulić rent richting de bal. Sulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sulejmanpašić is nu in balbezit. Puškarić onderschept slim de pass. Puškarić passt de bal zonder na te denken. Sulić heeft problemen om de bal te vangen. Sulić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Sigmaringen 3:2

89e minuut.
Marakanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marakanović geeft een hoge lob. Sulejmanpašić rent richting de bal. Puškarić verovert de bal door een tackle van achteren. Puškarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 54%, Sigmaringen 46%.
damjan fc - Sigmaringen 3:2