Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sevilja Buena Vista
Normal Tactiek Van gaal
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Mincza rent richting de bal. Mincza geeft een lange en hoge pass. Šegvić kan de bal niet met de borst controleren. Eterović geeft de bal voor. Pičeta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin passt de bal zonder na te denken. Pičeta met een sublieme pass. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pičeta speelt de bal door. Bruni is nu in balbezit. Bruni passt de bal zonder na te denken. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Masnić is nu in balbezit. Masnić met een sublieme pass. Dervić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dervić zal de hoekschop nemen. Naić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Čorbić met een sublieme pass. Turanjanin kopt de bal weg. Masnić heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Skejić is nu in balbezit. Bruni verovert de bal door een tackle van achteren. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šegvić passt de bal zonder na te denken. Pičeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilja - Buena Vista 0:1

42e minuut.
Bolis kopt de bal weg. Bruni controleert de bal met de borst. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Pičeta geeft de bal voor. Vârtejaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilja 73%, Buena Vista 27%.
sevilja - Buena Vista 0:1

46e minuut.
Miletić verovert de bal door een tackle van achteren. Miletić passt de bal met de wreef. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel. Vršajević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čorbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pičeta passt de bal zonder na te denken. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Mincza rent richting de bal. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilja - Buena Vista 0:2

60e minuut.
Bruni passt de bal met de wreef. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Turanjanin onderschept slim de pass. Turanjanin geeft een hoge lob. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel. Čorbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilja - Buena Vista 0:3

67e minuut.
Pičeta rent richting de bal. Pičeta geeft een hoge lob. Longino geeft de bal voor. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šegvić onderschept slim de pass. Turanjanin rent richting de bal. Turanjanin passt de bal zonder na te denken. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilja - Buena Vista 0:4

82e minuut.
Turanjanin kopt de bal weg. Bruni rent richting de bal. Bruni passt de bal zonder na te denken. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skejić geeft een hoge lob. Miletić geeft een hoge lob. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić haalt uit met een fantastische trap. Čorbić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Turanjanin met de inworp. Pičeta geeft de bal voor. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilja - Buena Vista 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilja 72%, Buena Vista 28%.
sevilja - Buena Vista 0:5