Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buena Vista sevilja
Van gaal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 21.2
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Masnić heeft problemen om de bal te vangen. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta speelt de bal door. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - sevilja 1:0

9e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru speelt de bal door. Bruni met een sublieme pass. Šegvić rent richting de bal. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Čorbić trapt de bal weg. Bruni kopt de bal weg. Vršajević heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić rent richting de bal. Šegvić haalt uit met een fantastische trap. Čorbić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karišik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru onderschept slim de pass. Vârtejaru passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mincza speelt de bal door. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Puzović probeert de bal aan de voet te houden. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Pičeta rent richting de bal. Pičeta geeft een hoge lob. Vârtejaru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Longino probeert naar een medespeler te passen. Mincza is nu in balbezit. Mincza passt de bal in één keer door. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mincza met een sublieme pass. Bruni rent richting de bal. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pičeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić rent richting de bal. Pičeta geeft een hoge lob. Šegvić rent richting de bal. Šegvić schiet op doel. Čorbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Čorbić bokst de bal weg. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - sevilja 2:0

41e minuut.
Longino met een sublieme pass. Bonić rent richting de bal. Met opzet legt Bruni zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bruni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Čorbić trapt de bal weg van het doel. Longino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Komarica de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Čorbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 21%, sevilja 79%.
Buena Vista - sevilja 2:0

47e minuut.
Karišik rent richting de bal. Vârtejaru onderschept slim de pass. Vršajević begaat een overtreding. Vršajević krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Klungelig pakt Turanjanin de bal. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta geeft een hoge lob. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Turanjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Turanjanin passt de bal in één keer door. Pičeta met een sublieme pass. Klungelig pakt Vârtejaru de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bonić kopt de bal weg. Daar is Miletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miletić speelt de bal door. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čorbić met een sublieme pass. Turanjanin kopt de bal weg. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Čorbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dervić rent richting de bal. Bolis probeert naar een medespeler te passen. Turanjanin is nu in balbezit. Turanjanin geeft de bal voor. Vârtejaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Čorbić met een harde bal richting middenveld. Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longino kopt de bal weg. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - sevilja 3:0

73e minuut.
Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin passt de bal zonder na te denken. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Čorbić trapt de bal weg van het doel. Turanjanin kopt de bal weg. Šegvić heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karišik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 24%, sevilja 76%.
Buena Vista - sevilja 3:0