Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Željezničar FC VRATNIK
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Kundrač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avdibegović komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Laraignee onderschept slim de pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal zonder na te denken. Daar is Kufrejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Białostocki met een snelle inworp. Anderson is nu in balbezit. Abab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anderson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anderson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:1

10e minuut.
Laraignee is nu in balbezit. Abab onderschept slim de pass. Abab speelt de bal door. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cvijanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pehadžić komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Sarritzu rent richting de bal. Sarritzu speelt de bal door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:2

19e minuut.
Sarwat is nu in balbezit. Sarwat geeft de bal voor. Inworp. Pehadžić met een snelle inworp. Hrkić geeft een lange en hoge pass. Tatara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
D`Arrigo passt de bal in één keer door. Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski rent richting de bal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abab bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:3

39e minuut.
Sarwat is nu in balbezit. Sarwat met een sublieme pass. Lojudice met een sublieme pass. Klungelig pakt Kufrejski de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson speelt de bal door. Uskoković probeert de bal met de borst te controleren. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 67%, FC VRATNIK 33%.
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:4

47e minuut.
Daar is Hrnjadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice speelt de bal door. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Hatkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:5

53e minuut.
Manenica is nu in balbezit. Inworp. Manenica met een snelle inworp. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Lojudice rent richting de bal. Klungelig pakt Lojudice de bal. Lojudice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee met een sublieme pass. Anderson met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Šmanja verovert de bal door een tackle van achteren. Šmanja geeft een lange en hoge pass. Laraignee kopt de bal weg. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:6

62e minuut.
Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:7

68e minuut.
Sarritzu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pniewski komt het veld opgelopen. Lojudice neemt de hoekschop. Kufrejski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:8

71e minuut.
Abab met een sublieme pass. D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo speelt de bal door. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hatkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Kufrejski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:9

77e minuut.
Laraignee speelt de bal door. Pilar rent richting de bal. Pilar passt de bal zonder na te denken. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. Hatkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:10

79e minuut.
Kufrejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šmanja verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki geeft een lange en hoge pass. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:11

84e minuut.
Pniewski onderschept slim de pass. Pniewski geeft een lange en hoge pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. Hatkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 81%, FC VRATNIK 19%.
FK.Željezničar - FC VRATNIK 0:11