Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK FK.Željezničar
NOVA Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 13.6
goed Schieten hopeloos
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
D`Arrigo is nu in balbezit. D`Arrigo passt de bal in één keer door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice heeft problemen om de bal te vangen. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 1:0

2e minuut.
Kundrač probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Hatkić trapt de bal weg. Anderson kopt de bal weg. Hrnjadović heeft problemen om de bal te vangen. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki onderschept slim de pass. Białostocki met een sublieme pass. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Hatkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel. Hatkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 2:0

14e minuut.
Laraignee rent richting de bal. Laraignee geeft een lange en hoge pass. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Hatkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Hatkić trapt de bal weg. Tănăsescu kopt de bal weg. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu passt de bal zonder na te denken. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Kufrejski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 3:0

19e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Hatkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
D`Arrigo met een sublieme pass. Kufrejski is nu in balbezit. Abab begaat een overtreding. Abab krijgt een gele kaart. Kufrejski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hrnjadović rent richting de bal. Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Hatkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bačina trapt de bal weg. Kufrejski kopt de bal weg. Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki rent richting de bal. Białostocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krupnicki geeft de bal voor. Inworp. Campisano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Uskoković geeft een hoge lob. Sarwat heeft problemen om de bal te vangen. Sarwat speelt de bal door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 27%, FK.Željezničar 73%.
FC VRATNIK - FK.Željezničar 4:0

46e minuut.
Tatara komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. D`Arrigo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Hatkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 5:0

51e minuut.
Abab rent richting de bal. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski passt de bal met de wreef. Lojudice rent richting de bal. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Przerwa speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft de bal voor. Daar is Białostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Hatkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 6:0

56e minuut.
D`Arrigo met een snelle inworp. Lojudice rent richting de bal. Lojudice geeft een hoge lob. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 7:0

59e minuut.
Białostocki passt de bal met de wreef. Przerwa speelt de bal door. Lojudice rent richting de bal. Lojudice schiet op doel. Hatkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 8:0

62e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Klungelig pakt Lojudice de bal. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Campisano is nu in balbezit. Campisano geeft de bal voor. Lojudice maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šmanja trapt de bal weg. D`Arrigo kopt de bal weg. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 9:0

68e minuut.
Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski geeft de bal voor. D`Arrigo is nu in balbezit. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Krupnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... Hatkić bokst de bal weg.

74e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki geeft een lange en hoge pass. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 10:0

79e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Abab is nu in balbezit. Abab passt de bal in één keer door. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Daar is Krupnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 11:0

80e minuut.
Maneslavić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kundrač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Daar is Hrnjadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerwa speelt de bal door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Hatkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - FK.Željezničar 12:0

86e minuut.
Pehadžić geeft de bal voor. Inworp. D`Arrigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lojudice de bal. Lojudice geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice probeert naar een medespeler te passen. D`Arrigo geeft een lange en hoge pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Przerwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 20%, FK.Željezničar 80%.
FC VRATNIK - FK.Željezničar 12:0