Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ENPRO-BN Sigmaringen
BASE III Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Puškarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg rent richting de bal. Karabeg met een sublieme pass. Sulić is nu in balbezit. Sulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Poverata verovert de bal door een tackle van achteren. Mušan is nu in balbezit. Poverata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poverata krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Đukarić kopt de bal weg. Kaloper met een sublieme pass. Mušan probeert de bal aan de voet te houden. Puškarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškarić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dapčević rent richting de bal. Dapčević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poverata de bal onder controle te krijgen. Likić rent richting de bal. Likić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 47%, Sigmaringen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - Sigmaringen 0:0

49e minuut.
Mušan is nu in balbezit. Mušan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ćurkić de bal onder controle te krijgen. Likić rent richting de bal. Likić schiet op doel. Žiroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lepir rent richting de bal. Puškarić onderschept slim de pass. Puškarić passt de bal zonder na te denken. Sulić rent richting de bal. Sulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ENPRO-BN - Sigmaringen 0:1

68e minuut.
Subota bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkić verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg probeert naar een medespeler te passen. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK ENPRO-BN - Sigmaringen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ENPRO-BN 43%, Sigmaringen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ENPRO-BN - Sigmaringen 1:1