Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brezijak FC damjan fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Ibričić rent richting de bal. Janišek rent richting de bal. Ibričić rent richting de bal. Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek geeft een hoge lob. Radolović bokst de bal weg.

11e minuut.
Vukomanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibričić speelt de bal door. Mitrinović rent richting de bal. Laković rent richting de bal. Laković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Savović kopt de bal weg. Sulejmanpašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laković is nu in balbezit. Dragojević rent richting de bal. Dragojević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Laković verovert de bal door een tackle van achteren. Laković passt de bal met de wreef. Dragojević rent richting de bal. Dragojević draait met de bal, schiet en ... Đerisilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bošnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošnjak passt de bal in één keer door. Paspalj probeert naar een medespeler te passen. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 41%, damjan fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brezijak FC - damjan fc 0:0

48e minuut.
Paspalj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ibričić passt de bal met de wreef. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janišek krijgt een gele kaart. Dragojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brezijak FC 40%, damjan fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brezijak FC - damjan fc 0:0