Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damjan fc Brezijak FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Sulejmanpašić is nu in balbezit. Bošnjak maakt een afschuwelijke overtreding. Sulejmanpašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Sulejmanpašić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vukomanović de bal. Vukomanović verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak is nu in balbezit. Majslak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Đulbić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Brezijak FC 1:0

24e minuut.
Ibričić geeft een hoge lob. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević passt de bal in één keer door. Bošnjak rent richting de bal. Bošnjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Šodić kopt de bal weg. Vulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević draait met de bal, schiet en ... Unković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hangi neemt de hoekschop. Daar is Mitrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Vulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulin probeert naar een medespeler te passen. Đulbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Brezijak FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 52%, Brezijak FC 48%.
damjan fc - Brezijak FC 2:0

61e minuut.
Savović onderschept slim de pass. Savović passt de bal in één keer door. Roubić met een sublieme pass. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Đerisilo trapt de bal weg. Sulejmanpašić kopt de bal weg. Mataković rent richting de bal. Milinković onderschept slim de pass. Milinković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milinković is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mataković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šodić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savović kan de bal niet met de borst controleren. Savović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milinković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - Brezijak FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 53%, Brezijak FC 47%.
damjan fc - Brezijak FC 3:0