Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buena Vista FK.Željezničar
Van gaal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 12.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hatkić niet meer kan verder spelen. Karga komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Bruni geeft een hoge lob. Šmanja onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mincza zal de hoekschop nemen. Vârtejaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Šegvić probeert naar een medespeler te passen. Bruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Šegvić is nu in balbezit. Šegvić passt de bal in één keer door. Krupnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Šegvić heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić speelt de bal door. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bruni met een sublieme pass. Klungelig pakt Vârtejaru de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Krupnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bruni is nu in balbezit. Bruni passt de bal met de wreef. Pičeta met een sublieme pass. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FK.Željezničar 1:0

33e minuut.
Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić passt de bal met de wreef. Hrnjadović rent richting de bal. Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vârtejaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Krupnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta passt de bal in één keer door. Turanjanin rent richting de bal. Longino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bruni passt de bal in één keer door. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Uskoković passt de bal met de wreef. Pičeta geeft een hoge lob. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Karga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 18%, FK.Željezničar 82%.
Buena Vista - FK.Željezničar 1:0

47e minuut.
Turanjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Turanjanin speelt de bal door. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Šmanja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pičeta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hrkić de bal. Miletić speelt de bal door. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mincza passt de bal in één keer door. Šmanja is nu in balbezit. Šegvić verovert de bal door een tackle van achteren. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru schiet op doel. Karga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vârtejaru geeft de bal voor. Karga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić schiet op doel. Karga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FK.Željezničar 2:0

61e minuut.
Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Krupnicki de bal. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru schiet op doel. Karga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FK.Željezničar 3:0

64e minuut.
Abab bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić is nu in balbezit. Abab bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić verovert de bal door een tackle van achteren. Šegvić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Longino passt de bal in één keer door. Turanjanin is nu in balbezit. Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Mincza heeft problemen om de bal te vangen. Mincza geeft de bal voor. Krupnicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vârtejaru de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru schiet op doel. Karga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pehadžić is nu in balbezit. Pehadžić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mincza met de inworp. Longino geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FK.Željezničar 4:0

74e minuut.
Turanjanin is nu in balbezit. Turanjanin passt de bal in één keer door. Pičeta rent richting de bal. Pičeta geeft een hoge lob. Vârtejaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pičeta zal de hoekschop nemen. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - FK.Željezničar 5:0

79e minuut.
Bruni passt de bal zonder na te denken. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta geeft een hoge lob. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hrnjadović de bal. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 15%, FK.Željezničar 85%.
Buena Vista - FK.Željezničar 5:0