Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Željezničar Buena Vista
Normal Tactiek Van gaal
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.4 gemiddelde waardering 40.5
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Longino speelt de bal door. Abab rent richting de bal. Abab geeft een lange en hoge pass. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pehadžić speelt de bal door. Miletić rent richting de bal. Miletić passt de bal zonder na te denken. Turanjanin rent richting de bal. Turanjanin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Šegvić is nu in balbezit. Uskoković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šegvić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:1

17e minuut.
Longino passt de bal in één keer door. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta passt de bal zonder na te denken. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Karga trapt de bal weg. Turanjanin kopt de bal weg. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Karga bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mincza zal de hoekschop nemen. Bruni heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić rent richting de bal. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krupnicki met een harde bal richting middenveld. Longino kopt de bal weg. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ... Karga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pičeta verovert de bal door een tackle van achteren. Pičeta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hrnjadović de bal. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:2

27e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Šegvić rent richting de bal. Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:3

34e minuut.
Longino kopt de bal weg. Abab is nu in balbezit. Šegvić verovert de bal door een tackle van achteren. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:4

36e minuut.
Bruni is nu in balbezit. Bruni geeft een hoge lob. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Šmanja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Turanjanin speelt de bal door. Bruni rent richting de bal. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Karga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Šegvić de bal. Pičeta speelt de bal door. Daar is Šegvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šegvić schiet op doel. Karga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 83%, Buena Vista 17%.
FK.Željezničar - Buena Vista 0:5

47e minuut.
Daar is Pičeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Mincza geeft de bal voor. Bruni kopt de bal weg. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru draait met de bal, schiet en ... Karga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mincza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru geeft een lange en hoge pass. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Karga probeert naar een medespeler te passen. Turanjanin heeft problemen om de bal te vangen. Turanjanin met een sublieme pass. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turanjanin onderschept slim de pass. Turanjanin passt de bal met de wreef. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Karga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Longino geeft een lange en hoge pass. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru schiet op doel. Karga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:6

68e minuut.
Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin geeft een lange en hoge pass. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap. Karga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Buena Vista 0:7

69e minuut.
Kundrač heeft problemen om de bal te vangen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić begaat een overtreding. Šegvić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Abab controleert de bal met de borst. Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić heeft problemen om de bal te vangen. Šegvić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bruni is nu in balbezit. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru onderschept slim de pass. Vârtejaru geeft een lange en hoge pass. Paal!

83e minuut.
Maneslavić met een sublieme pass. Turanjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin geeft de bal voor. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karga probeert naar een medespeler te passen. Turanjanin kopt de bal weg. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Šegvić onderschept slim de pass. Bruni is nu in balbezit. Bruni met een sublieme pass. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 82%, Buena Vista 18%.
FK.Željezničar - Buena Vista 0:7