Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kafeneio aek2012
4-3-3ar Tactiek 4 3 3 IOYL
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Gierczak kopt de bal weg. Jicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid maakt een afschuwelijke overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jicol geeft de bal voor. Monroy kopt de bal weg. Daar is Ubalducci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Klelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - aek2012 1:0

32e minuut.
García Mayorga passt de bal zonder na te denken. Huy Vũ is nu in balbezit. Ubalducci verovert de bal door een tackle van achteren. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wixson controleert de bal met de borst. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wixson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wixson krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wixson verovert de bal door een tackle van achteren. Wixson geeft de bal voor. Inworp. Porcher met de inworp. Horvăţ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kafeneio 55%, aek2012 45%.
Kafeneio - aek2012 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Hiroš de bal. Garces is nu in balbezit. Hiroš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiroš krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ubalducci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Mayorga met een sublieme pass. Monroy speelt de bal door. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Reid onderschept slim de pass. Draszba begaat een overtreding. Reid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horvăţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Porcher kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Monroy de bal. Monroy speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft de bal voor. Garces maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wixson heeft problemen om de bal te vangen. Reid rent richting de bal. Klungelig pakt Reid de bal. Reid draait met de bal, schiet en ... Matea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Hiroš kopt de bal weg. Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ met een sublieme pass. Hiroš rent richting de bal. Hiroš draait met de bal, schiet en ... Matea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tunnel heeft problemen om de bal te vangen. Tunnel passt de bal in één keer door. Tardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward onderschept slim de pass. Ward haalt uit met een fantastische trap. Matea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kafeneio 56%, aek2012 44%.
Kafeneio - aek2012 1:0